Παιχνιδια

παζλ Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια

παιχνίδι της Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια

παζλ Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια

παζλ Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια Βαθμολογία: 5/10

παζλ Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Στην εικόνα αυτού του παζλ φαίνεται Ντόρα και πιθήκους της με κόκκινες μπότες περπάτημα στο μονοπάτι. Για να μπορέσετε να δείτε την εικόνα τους στο δάσος θα πρέπει να οικοδομήσουμε το παζλ και να τοποθετήσει το καθένα από τα κομμάτια σε σωστή θέση. Αν κοιτάξετε πολλά κομμάτια, μην ανησυχείτε γιατί σίγουρα θα είναι σε θέση να το λύσουμε χωρίς μεγάλη δυσκολία. Για να τοποθετήσετε τα κομμάτια, πρώτα επιλέξτε το κομμάτι και σύρετε το ποντίκι κρατώντας πατημένο το κουμπί. Όταν αφήσετε το πλήκτρο, το στοιχείο θα πρέπει να τοποθετούνται σε μέρη όπου είχατε μείνει. Αν αυτό είναι το σωστό μέρος, θα ταιριάζει με τα άλλα κομμάτια του παζλ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 93084 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 126 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 10050 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 93084 φορές
παζλ Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια

Η σειρά κινουμένων σχεδίων Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια είναι αρχικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό, και είναι ένα κορίτσι που ονομάζεται Latino Ντόρα Marquez. Σήμερα μεταδίδεται στα αγγλικά και ισπανικά σε πολλές χώρες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική σειρά που επιδιώκει την αλληλεπίδραση με το κοινό και τους τηλεθεατές, οι οποίοι είναι συχνά τα μικρά παιδιά. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Chris Gifford, Valerie Walsh Valdes και Erik Weiner. Σήμερα είναι ένα πολύ δημοφιλές καρτούν.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια flash παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια σε Griego και σχετίζεται με Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια. Νέο παιχνίδι μας παζλ Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παζλ Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παζλ Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια πιο έπαιξαν παιχνίδια