Παιχνιδια

Ντύνοντας Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της

παιχνίδι της Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια

Ντύνοντας Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της

Ντύνοντας Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της Βαθμολογία: 5/10

Ντύνοντας Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ντύνομαι Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της. Για να επιλέξετε το κοστούμι σας, κάντε κλικ και σύρετε τα στοιχεία για την σιλουέτα της Ντόρας, χρησιμοποιήστε το ποντίκι. Ο φίλος μας αγαπά τα χρώματα, έτσι πρέπει να κάνει ένα κοστούμι με πολλά χρώματα. Ρούχα που είναι διασκεδαστικό και ωραίο για το κόμμα σας. Όλοι μας αρέσει πάρτι γενεθλίων και όπως η ίδια έχει τόσους πολλούς φίλους πρέπει να εξετάσουμε πολύ. Ένας χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων, που αγαπά και διδάσκει τα παιδιά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 88069 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 142 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 7894 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 88069 φορές
Ντύνοντας Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της

Μπορούμε να δούμε τα δώρα γενεθλίων πακέτο, γιατί είναι ένα κόμμα που μας κάλεσε. Θα πρέπει να βοηθήσει Ντόρα μας το αμίδιο Explorer επιλέγοντας ρούχα για τα κορίτσια. Έχετε να κάνετε ένα κοστούμι γι 'αυτήν, με πολλά χρώματα, ωραίο και μοντέρνο. Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής μιας σειράς κινουμένων σχεδίων, η οποία διδάσκει τα παιδιά σχετικά με τη γεωγραφία και την ιστορία. Ζει περιπέτειες με τους φίλους τους σε όλο τον κόσμο. Τα παιδιά είναι τους συντρόφους τους. Τώρα πρέπει να βοηθήσει το κορίτσι να επιλέξουν τα ρούχα με τα παντελόνια, πουκάμισα, το χρώμα των μαλλιών, παπούτσια, γάντια και όλα όσα χρειάζεστε για να ντύσει καλά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ντύνοντας Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια flash παιχνίδι που ονομάζεται Ντύνοντας Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ντύνοντας Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της σε Griego και σχετίζεται με Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια. Νέο παιχνίδι μας Ντύνοντας Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ντύνοντας Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ντύνοντας Ντόρα για το πάρτι γενεθλίων της
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια πιο έπαιξαν παιχνίδια