Παιχνιδια

μόδα του καλοκαιριού

παιχνίδι της Ντύσιμο

μόδα του καλοκαιριού

μόδα του καλοκαιριού Βαθμολογία: 7/10

μόδα του καλοκαιριού παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που συντομότερη ρούχα, αλλά αυτό είναι όταν μπορούμε να δούμε τα συμπληρώματα. Όταν πάμε με το παντελόνι και κοντομάνικο πουκάμισο, μπορεί να μεταφέρει μια τσάντα, ένα μαντήλι, σανδάλια, μια φούστα, ένα φόρεμα, ένα καπέλο ή μια περούκα με τα χρώματα των μαλλιών. Celeste είναι το κορίτσι που θα οδηγούν στην παραλία σήμερα και σας κάνει να πάει πρωτότυπο και κομψό. Φόρεμα μέχρι αυτό το ωραίο κορίτσι και καλή σας διασκέδαση! Έχει πολλά ρούχα από την οποία να επιλέξει. Και τότε μπορείτε να πάτε στην παραλία μαζί της!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11566 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1725 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 532 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11566 φορές
μόδα του καλοκαιριού

παιχνίδι τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κάνει τα κοστούμια για ένα κορίτσι, πρόκειται για μια βόλτα στην παραλία και θέλουν να πάνε στη μόδα. Όταν κάνει ζέστη να φορούν ρούχα που συνήθως μικρότερη και έχουν την τάση να βάλει περισσότερα εξαρτήματα για να πάει το κομψό. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χρωματιστά κοντά φορέματα, πουκάμισα, μπλούζες, σανδάλια, παπούτσια, περιδέραια, τσάντες, καπέλα, κ.λπ.. Σας αρέσουν τα ρούχα; Όπως μόδας; Στη συνέχεια, παίζουν μαζί μας και να κάνει τάση για το φετινό καλοκαίρι με το χαρακτήρα μας. Πλήρες χρώμα το κορίτσι που ο καθένας κοιτάζει όταν περπατάτε κατά μήκος της παραλίας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται μόδα του καλοκαιριού για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ντύσιμο flash παιχνίδι που ονομάζεται μόδα του καλοκαιριού. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται μόδα του καλοκαιριού σε Griego και σχετίζεται με Ντύσιμο. Νέο παιχνίδι μας μόδα του καλοκαιριού είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ντύσιμο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται μόδα του καλοκαιριού ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

μόδα του καλοκαιριού
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ντύσιμο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μοντέρνο Mickey και Minnie παιχνίδι ►

Μοντέρνο Mickey και Minnie

5
5 από τα 10 - 26362 ψήφους
Έπαιξε
280985
φορές

Χαριτωμένο φόρεμα μέχρι το ποντίκι. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να ντύσει αυτά τα ωραία ποντίκι ...