Παιχνιδια

ντύνοντας την άνοιξη νεράιδα

παιχνίδι της νεράιδες

ντύνοντας την άνοιξη νεράιδα

ντύνοντας την άνοιξη νεράιδα Βαθμολογία: 5/10

ντύνοντας την άνοιξη νεράιδα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ντύνονται αυτό το μαγικό παραμύθι με ωραία φορέματα και αξεσουάρ. Η άνοιξη νεράιδα προστατεύει τα λουλούδια, τα ζώα και τη φύση. Μπορείτε να την ντύσει με τα ρούχα που σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τύπο και το χρώμα των φτερών. Στην ντουλάπα της υπάρχουν διαφορετικές ενδυμάτων γίνεται με φύλλα και τα πέταλα. Μεταξύ ρούχα της, υπάρχουν πουκάμισα, φούστες, φορέματα, μπότες, παπούτσια και περούκες. Κυρίως πράσινο ένδυσης και κίτρινο, ροζ, πορτοκαλί, μπλε. Να ντύνονται της, έχετε να κάνετε κλικ τα φτερά, τα μαλλιά και τα ρούχα και να τους σύρει στο σώμα του νεράιδα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9219 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2227 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 188 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9219 φορές
ντύνοντας την άνοιξη νεράιδα

Αν σας αρέσει το φανταστικό κόσμο, εδώ μπορείτε να απολαύσετε ντύσιμο μια μαγική νεράιδα. Αυτή η νεράιδα φροντίζει τα φυτά, τα λουλούδια, τα ζώα και τη φύση, γι 'αυτό ονομάζεται άνοιξη νεράιδα. Ντουλάπα της έχει ρούχα με διαφορετικά υφάσματα, όπως τα φυτά, τα φύλλα και άνθη. Αυτά τα μυθολογικά πλάσματα είναι πολύ μικρά, μπορείτε να τα δείτε μόνο όταν οι ίδιοι δείχνουν. Χάρη στη μαγεία της σκόνης μπορούν να πετάξουν και την προστασία του περιβάλλοντος. Δημιουργήστε τη νύμφη των ονείρων και τα ρούχα που σας αρέσει σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ντύνοντας την άνοιξη νεράιδα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό νεράιδες flash παιχνίδι που ονομάζεται ντύνοντας την άνοιξη νεράιδα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ντύνοντας την άνοιξη νεράιδα σε Griego και σχετίζεται με νεράιδες. Νέο παιχνίδι μας ντύνοντας την άνοιξη νεράιδα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του νεράιδες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ντύνοντας την άνοιξη νεράιδα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ντύνοντας την άνοιξη νεράιδα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

νεράιδες πιο έπαιξαν παιχνίδια