Παιχνιδια

Φόρεμα ένα ξωτικό με τα ρούχα της

παιχνίδι της νεράιδες

Φόρεμα ένα ξωτικό με τα ρούχα της

Φόρεμα ένα ξωτικό με τα ρούχα της Βαθμολογία: 6/10

Φόρεμα ένα ξωτικό με τα ρούχα της παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ντύνονται και να προσθέσετε αξεσουάρ σε αυτό το παραμύθι. Πιστεύετε στις νεράιδες και της μαγείας; Να ντύνονται το μοντέλο, πρέπει να κάνετε κλικ με το ποντίκι τα εικονίδια στην αριστερή πλευρά της οθόνης και να επιλέξετε τα ρούχα και αξεσουάρ που σας αρέσει περισσότερο. Κάθε αριθμός αντιπροσωπεύει μια ομάδα ρούχα ή αξεσουάρ μόδας για να διαλέξετε, μπορείτε να συνεχίσετε να προσπαθείτε διαφορετικούς συνδυασμούς. Όταν επιλέγετε ένα σέρνει το αντικείμενο με το παραμύθι για να φορέσει. Εάν θέλετε να αλλάξετε το χτένισμα του κοριτσιού, θα πρέπει να κάνετε κλικ με το ποντίκι ένα από τα εικονίδια και να επιλέξετε το χτένισμα που σας αρέσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10375 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1894 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 162 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10375 φορές
Φόρεμα ένα ξωτικό με τα ρούχα της

Ενδύματα παραμύθι, με την προσθήκη ενός κοριτσιού, έχετε πολλά να είναι μαγική ντουλάπα. Πιστεύετε στην μαγεία; Για να παίξετε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να πιστεύουν νεράιδα λίγο. Τα παιχνίδια είναι για τη δημιουργία μοντέρνα ρούχα για ένα μοντέλο, όπως είναι αυτή η μαγική νεράιδα. Θα πρέπει να συντάξετε μια ολόκληρη ντουλάπα για μια στιγμή. Συνήθιζε να την πρακτική του συνδυασμού των χρωμάτων, διαφορετικά ρούχα, στυλ της μόδας και πολλά άλλα πράγματα. Έχει επίσης πολύ βάρος τα μαλλιά, επειδή μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο της κούρεμα και το χρώμα των μαλλιών. Σε μια σκηνή από τη φύση, με πράσινο Elabores φόντο μοντέλο περιμένει γι 'αυτόν τρόπο μια σειρά από ωραία.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα ένα ξωτικό με τα ρούχα της για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό νεράιδες flash παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα ένα ξωτικό με τα ρούχα της. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα ένα ξωτικό με τα ρούχα της σε Griego και σχετίζεται με νεράιδες. Νέο παιχνίδι μας Φόρεμα ένα ξωτικό με τα ρούχα της είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του νεράιδες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Φόρεμα ένα ξωτικό με τα ρούχα της ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Φόρεμα ένα ξωτικό με τα ρούχα της
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

νεράιδες πιο έπαιξαν παιχνίδια