Παιχνιδια

νεράιδες πολεμιστής

παιχνίδι της νεράιδες

νεράιδες πολεμιστής

νεράιδες πολεμιστής Βαθμολογία: 3/10

νεράιδες πολεμιστής παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Βοηθήστε τον πρίγκιπα του νεράιδες για να αντιμετωπίσει τις δεξαμενές που απειλούν το δάσος. Μπορείτε να ελέγξετε τον πρίγκιπα, που πυροβολεί μια μαγική βελάκια για να καταστρέψει τα μηχανήματα που απειλούν το βασίλειο των νεράιδων. Για να το κάνετε αυτό χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους ή το ποντίκι για να μετακινήσετε και κρατήστε πατημένο το γράμμα Ζ να πυροβολούν. Εάν κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο X, θα απορροφήσει μια επίθεση. Παύση του παιχνιδιού με το γράμμα P. Πόσα εχθρούς είστε σε θέση να ξεπεραστούν; Χρησιμοποιήστε την ευκινησία και ο στόχος σας για να υπερασπιστεί ένα μαγικό κόσμο που απειλείται και να γίνει ο ήρωας της όπου ζουν αυτά τα μαγικά μυθολογικά πλάσματα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9445 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2136 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 190 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9445 φορές
νεράιδες πολεμιστής

Αυτή τη φορά υπάρχει ανακατεύουμε παιχνίδια δεξαμενή, τα παιχνίδια του νεράιδες και διαστημόπλοια σε em up στυλ παιχνιδιού αυτό το σουτ », πιο συγκεκριμένα ένα shooter κύλιση, γιατί ο παίκτης κινείται μόνο κατακόρυφα, αλλά με πλήρη ελευθερία κινήσεων. Μπορείτε να ελέγξετε τον πρίγκιπα των νεράιδων, που έχει ροζ φτερά πεταλούδας και βλαστούς βέλη φως μαγεία. Μια βάναυση δεξαμενή σχήματος μηχανήματα απειλούν να καταστρέψουν ολόκληρο το δάσος, και μεγάλος ήρωας του δεν μπορεί να έχει αυτό. Κάθε φορά που θα καταστρέψει έναν στόχο μπορείτε να πάρετε τα σημεία, και θα ξεκινήσει με 15 ζωές, ώστε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην τα απόβλητα, γιατί αν τελειώσει το παιχνίδι έχει τελειώσει. Ένα παιχνίδι που συνδυάζει φαντασία, δράση και τα γυρίσματα, όλα σε ένα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται νεράιδες πολεμιστής για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό νεράιδες flash παιχνίδι που ονομάζεται νεράιδες πολεμιστής. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται νεράιδες πολεμιστής σε Griego και σχετίζεται με νεράιδες. Νέο παιχνίδι μας νεράιδες πολεμιστής είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του νεράιδες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται νεράιδες πολεμιστής ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

νεράιδες πολεμιστής
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

νεράιδες πιο έπαιξαν παιχνίδια