Παιχνιδια

Η φάρμα των ζώων

παιχνίδι της αγρόκτημα

Η φάρμα των ζώων

Η φάρμα των ζώων Βαθμολογία: 5/10

Η φάρμα των ζώων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Διακοσμήστε μια φάρμα με ζώα με αυτό το δωρεάν παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση. Αυτή είναι μια κορεατική παιχνίδι φλάς, αλλά δεν χρειάζεται να καταλάβετε τίποτα παίξει, γιατί είναι πολύ απλό. Απλώς σύρετε τα στοιχεία πέρα από το στάδιο για να διακοσμήσει φάρμα με όλα τα ζώα που μπορείτε να πάρετε. Αν τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από την καρδιά στην κάτω αριστερή γωνία, θα δείτε ένα παράδειγμα της τοποθέτησης, για να σας δώσει ιδέες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10729 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2062 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 198 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10729 φορές
Η φάρμα των ζώων

απευθείας σύνδεση παιχνίδι αγρόκτημα. Δωρεάν παιχνίδι αγρόκτημα φλάς με χοίρους ελάφια, και τα κοτόπουλα, αλλά και ένα λιοντάρι, μια ζέβρα και ακόμη και ένα κοάλα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Η φάρμα των ζώων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό αγρόκτημα flash παιχνίδι που ονομάζεται Η φάρμα των ζώων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Η φάρμα των ζώων σε Griego και σχετίζεται με αγρόκτημα. Νέο παιχνίδι μας Η φάρμα των ζώων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του αγρόκτημα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Η φάρμα των ζώων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Η φάρμα των ζώων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

αγρόκτημα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Το Αγρόκτημα παιχνίδι ►

Το Αγρόκτημα

6
6 από τα 10 - 10476 ψήφους
Έπαιξε
84952
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να αγοράσετε καλλιέργειες, που βρίσκονται από το επάνω αριστερό με ...

μανία αγρόκτημα 2 παιχνίδι ►

μανία αγρόκτημα 2

5
5 από τα 10 - 1514 ψήφους
Έπαιξε
23596
φορές

Θέλετε να αναλάβουν γεωργική τους δραστηριότητα; Στη συνέχεια, μη χάσετε την ευκαιρία σας με αυτa ...