Παιχνιδια

νάνος αγρόκτημα

παιχνίδι της αγρόκτημα

νάνος αγρόκτημα

νάνος αγρόκτημα Βαθμολογία: 8/10

νάνος αγρόκτημα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι τόσο προσφιλής είστε ένα ξωτικό που ζει σε ένα αγρόκτημα. Για να κάνουν τα χρήματα και να ευημερήσει, θα πρέπει να καλλιεργούν διάφορα λαχανικά στον κήπο. Θα πρέπει, επίσης, να αναλάβει τη φροντίδα των ζώων, όπως το άλογο ή αγελάδα, για να πάρετε το κέρδος από το αγρόκτημα σας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7544 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3542 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 72 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7544 φορές
νάνος αγρόκτημα

Για την εγκατάσταση, θα πρέπει να αγοράσετε τους σπόρους. Κάθε φορά που έχουν τα προϊόντα που μπορείτε να πουλήσει για να συγκεντρώσει τα χρήματα για να αγοράσουν νέες ιδιότητες. Σταδιακά μπορείτε να επεκτείνετε το αγρόκτημα σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα κάθε φορά. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε άλλα μέρη στο χωριό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται νάνος αγρόκτημα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό αγρόκτημα flash παιχνίδι που ονομάζεται νάνος αγρόκτημα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται νάνος αγρόκτημα σε Griego και σχετίζεται με αγρόκτημα. Νέο παιχνίδι μας νάνος αγρόκτημα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του αγρόκτημα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται νάνος αγρόκτημα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

νάνος αγρόκτημα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

αγρόκτημα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Το Αγρόκτημα παιχνίδι ►

Το Αγρόκτημα

6
6 από τα 10 - 10476 ψήφους
Έπαιξε
84952
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να αγοράσετε καλλιέργειες, που βρίσκονται από το επάνω αριστερό με ...

μανία αγρόκτημα 2 παιχνίδι ►

μανία αγρόκτημα 2

5
5 από τα 10 - 1514 ψήφους
Έπαιξε
23596
φορές

Θέλετε να αναλάβουν γεωργική τους δραστηριότητα; Στη συνέχεια, μη χάσετε την ευκαιρία σας με αυτa ...