Παιχνιδια

Διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα

παιχνίδι της αγρόκτημα

Διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα

Διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα Βαθμολογία: 7/10

Διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, yo πρέπει να διαχειριστεί ένα αγρόκτημα κάθε μέρα με τη φύτευση λαχανικών και φρούτων ή αγοράζουν κοτόπουλα που γεννούν τα αυγά. Θα έχετε πολλές καλλιέργειες για να φυτέψουν τους σπόρους που θα πρέπει πρώτα να αγοράσει από το κατάστημα, και ένα αχυρώνα για να βάλει τα κοτόπουλα που αγοράζετε μέσα Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κατάστημα έχει να προσφέρει, μπορεί να υπάρχουν λιπάσματα ή περισσότερο. Κάντε κλικ στο σπίτι σας στο τέλος της ημέρας, και όταν έρθει η ώρα, συγκομιδή τα λαχανικά σας και να συλλέγουν τα αυγά σας. Στη συνέχεια τα πωλούν.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9570 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2368 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 152 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9570 φορές
Διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα

Αυτό το σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι για τη φροντίδα του αγροκτήματος. Θα πρέπει να ταΐσει τα ζώα, τα φυτά το νερό, και να αγοράσουν περισσότερο υλικό με το οποίο να κάνει περισσότερα χρήματα για να αγοράσει ακόμα περισσότερους σπόρους και κοτόπουλα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό αγρόκτημα flash παιχνίδι που ονομάζεται Διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα σε Griego και σχετίζεται με αγρόκτημα. Νέο παιχνίδι μας Διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του αγρόκτημα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Διαχειριστείτε ένα αγρόκτημα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

αγρόκτημα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Το Αγρόκτημα παιχνίδι ►

Το Αγρόκτημα

6
6 από τα 10 - 10476 ψήφους
Έπαιξε
84952
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να αγοράσετε καλλιέργειες, που βρίσκονται από το επάνω αριστερό με ...

μανία αγρόκτημα 2 παιχνίδι ►

μανία αγρόκτημα 2

5
5 από τα 10 - 1514 ψήφους
Έπαιξε
23596
φορές

Θέλετε να αναλάβουν γεωργική τους δραστηριότητα; Στη συνέχεια, μη χάσετε την ευκαιρία σας με αυτa ...