Παιχνιδια

δέντρο χρήματα

παιχνίδι της αγρόκτημα

δέντρο χρήματα

δέντρο χρήματα Βαθμολογία: 8/10

δέντρο χρήματα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παιχνίδι όπου θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί ο χρόνος είναι εναντίον σας. Θα πρέπει να επιλέξετε τα φύλλα που πέφτουν από τον ουρανό κάνοντας κλικ πάνω τους και να τους σε ένα ξέσπασμα, για να το θέσω εν τη γενέσει της, θα πρέπει να κάνετε κλικ με το ποντίκι. Αυτά τα μπουμπούκια μεγαλώνουν σε μπλοκ θα πρέπει να συλλέγουν το δέντρο πριν πέσουν, έχουν μεγαλύτερη αξία. Θα πρέπει να επιτευχθεί συλλέξει ένα ορισμένο αριθμό των καρπών στο επόμενο επίπεδο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6072 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3665 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 10 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6072 φορές
δέντρο χρήματα

Πολύ δυναμικό παιχνίδι, όπου θα αναπτύξουν τις δεξιότητές σας με τη χρήση του ποντικιού, θα πρέπει να είναι πολύ γρήγορη για να τοποθετήσετε τα φύλλα σε βλαστούς προσπαθώντας να μην χάσει κάθε χρόνο για να συλλέγουν τα μήλα και να επιτύχει να περάσει τις ακόλουθες οθόνες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται δέντρο χρήματα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό αγρόκτημα flash παιχνίδι που ονομάζεται δέντρο χρήματα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται δέντρο χρήματα σε Griego και σχετίζεται με αγρόκτημα. Νέο παιχνίδι μας δέντρο χρήματα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του αγρόκτημα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται δέντρο χρήματα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

δέντρο χρήματα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

αγρόκτημα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Το Αγρόκτημα παιχνίδι ►

Το Αγρόκτημα

6
6 από τα 10 - 10476 ψήφους
Έπαιξε
84952
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να αγοράσετε καλλιέργειες, που βρίσκονται από το επάνω αριστερό με ...

μανία αγρόκτημα 2 παιχνίδι ►

μανία αγρόκτημα 2

5
5 από τα 10 - 1514 ψήφους
Έπαιξε
23596
φορές

Θέλετε να αναλάβουν γεωργική τους δραστηριότητα; Στη συνέχεια, μη χάσετε την ευκαιρία σας με αυτa ...