Παιχνιδια

Νίντζα Infiltrator

παιχνίδι της Πάλη

Νίντζα infiltrator

Νίντζα Infiltrator Βαθμολογία: 6/10

Νίντζα infiltrator παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι για τη διείσδυση ενός Νίντζα σε μια υψηλής τεχνολογίας φρούριο. Πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλές μηχανές και ρομπότ που προσπαθούν να σας σταματήσουν, αλλά θα πρέπει να κινούνται με την ταχύτητα και την ευκινησία για να βγούμε. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια ή τα πλήκτρα WASD να κυκλοφορούν και να πυροβολήσει shurikens με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού. Για να αποκρύψετε τις σκιές, πατήστε το S ή προς τα κάτω, και Νίντζα σας θα κρύβονται για να αποφύγουν να δει. Αν βγάλουμε και πατάτε την κατεύθυνση προς ένα τοίχο, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8265 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2731 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 100 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8265 φορές
Νίντζα Infiltrator

Τα βιντεοπαιχνίδια είναι νίντζα ​​κονσόλες κλασικά παιχνίδια από την αρχή, με τη γνωστή τίτλους όπως Νίντζα Gaiden, αν και έχει κάποιες πλατφόρμες ομοιότητα με το ύφος του έπους Metroit.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Νίντζα Infiltrator για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Πάλη flash παιχνίδι που ονομάζεται Νίντζα Infiltrator. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Νίντζα Infiltrator σε Griego και σχετίζεται με Πάλη. Νέο παιχνίδι μας Νίντζα Infiltrator είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Πάλη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Νίντζα Infiltrator ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Νίντζα Infiltrator
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πάλη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μάχη Mechs παιχνίδι ►

Μάχη mechs

5
5 από τα 10 - 3122 ψήφους
Έπαιξε
39092
φορές

Είναι 2199, και η πιο σημαντική διασκέδαση αθλητισμός είναι «Mech πολέμους». Είστε μια νέα MECH πιλοτικό, θέλε ...