Παιχνιδια

Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο στο Παρίσι

παιχνίδι της Βρείτε τις διαφορές

Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο στο Παρίσι

Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο στο Παρίσι Βαθμολογία: 4/10

Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο στο Παρίσι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να συγκρίνετε δύο εικόνες ενός μνημείου στο Παρίσι και να βρει τις πέντε διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους. Για να βρείτε τις διαφορές, θα χρησιμοποιήσετε ένα φακό. Μπορείτε να μετακινήσετε το ποντίκι για να εκτοπίσουν στην οθόνη και κάνετε κλικ με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού όταν βρείτε τη διαφορά. Θα πάρετε περισσότερους πόντους αν βρείτε τις διαφορές σε λιγότερο χρόνο. Χάνετε χρόνο, εάν αποτύχει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9087 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1870 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 202 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9087 φορές
Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο στο Παρίσι

διαφορές, το Παρίσι, τα μνημεία,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο στο Παρίσι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Βρείτε τις διαφορές flash παιχνίδι που ονομάζεται Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο στο Παρίσι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο στο Παρίσι σε Griego και σχετίζεται με Βρείτε τις διαφορές. Νέο παιχνίδι μας Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο στο Παρίσι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Βρείτε τις διαφορές μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο στο Παρίσι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο στο Παρίσι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Βρείτε τις διαφορές πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συμμετρική Εικόνες παιχνίδι ►

Συμμετρική Εικόνες

5
5 από τα 10 - 3044 ψήφους
Έπαιξε
38227
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε δύο συμμετρικές εικόνες αλλά και οι δύο έχουν δέκα διαφορέ ...