Παιχνιδια

Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο της Βιέννης

παιχνίδι της Βρείτε τις διαφορές

Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο της Βιέννης

Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο της Βιέννης Βαθμολογία: 5/10

Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο της Βιέννης παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να συγκρίνετε δύο εικόνες από ένα μνημείο της Βιέννης και να βρει τις πέντε διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους. Για να βρείτε τις διαφορές, θα χρησιμοποιήσετε ένα φακό. Μπορείτε να μετακινήσετε το ποντίκι για να εκτοπίσουν στην οθόνη και κάνετε κλικ με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού όταν βρείτε τη διαφορά. Θα πάρετε περισσότερους πόντους αν βρείτε τις διαφορές σε λιγότερο χρόνο. Χάνετε χρόνο, εάν αποτύχει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8364 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2087 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 214 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8364 φορές
Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο της Βιέννης

διαφορές, Βιέννη, μνημεία,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο της Βιέννης για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Βρείτε τις διαφορές flash παιχνίδι που ονομάζεται Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο της Βιέννης. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο της Βιέννης σε Griego και σχετίζεται με Βρείτε τις διαφορές. Νέο παιχνίδι μας Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο της Βιέννης είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Βρείτε τις διαφορές μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο της Βιέννης ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι διαφορές των δύο εικόνων από ένα Μνημείο της Βιέννης
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Βρείτε τις διαφορές πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συμμετρική Εικόνες παιχνίδι ►

Συμμετρική Εικόνες

5
5 από τα 10 - 3044 ψήφους
Έπαιξε
38227
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε δύο συμμετρικές εικόνες αλλά και οι δύο έχουν δέκα διαφορέ ...