Παιχνιδια

Εικόνες από μια μεγάλη πόλη

παιχνίδι της Βρείτε τις διαφορές

Εικόνες από μια μεγάλη πόλη

Εικόνες από μια μεγάλη πόλη Βαθμολογία: 3/10

Εικόνες από μια μεγάλη πόλη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μπορείτε να δείτε αυτές τις δύο εικόνες μιας μεγαλούπολης; Παρόλο που μοιάζουν μεταξύ τους, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κρύβεται κάποια στοιχεία που είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Τι πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ποια στοιχεία δεν είναι εντελώς το ίδιο μεταξύ των δύο αστικά έργα. Αν κοιτάξετε προσεκτικά αρκετά, θα δείτε ότι υπάρχουν περισσότερες διαφορές από ό, τι αρχικά φανταστεί. Αυτό το παιχνίδι έχει ένα νεωτεριστικό σχέδια στυλ, οι οποίες γίνονται σε βαθμίδα χρωμάτων με την ανάμειξη μπλε με κόκκινες αποχρώσεις. Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε και να δούμε τον κόσμο, σίγουρα, όπως επιτόπου τις διαφορές σε αυτό το σύγχρονο αστικό τοπίο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11069 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1901 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 176 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11069 φορές
Εικόνες από μια μεγάλη πόλη

σημείο τις διαφορές παιχνίδια είναι ένα κλασικό σελίδες δραστηριότητα της παιδικής ηλικίας. Τώρα με τις νέες τεχνολογίες που μπορείτε να παίξετε αυτά τα διασκεδαστικά παιχνίδια ουσιαστικά, στην οθόνη του υπολογιστή σας. Ο στόχος αυτών των δραστηριοτήτων είναι να συγκρίνει δύο φωτογραφίες ή εικόνες που μοιάζουν μεταξύ τους και να βρουν τις διαφορές μεταξύ τους. Στα περισσότερα παιδιά εκδόσεις αυτού του παιχνιδιού είναι συνήθως 5 έως 10 διαφορές, αλλά στο παιχνίδι που προτείνουμε εδώ είναι κάτι περισσότερο από μια ντουζίνα από αυτούς. Θα είστε σε θέση να τα βρείτε όλα εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος;

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Εικόνες από μια μεγάλη πόλη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Βρείτε τις διαφορές flash παιχνίδι που ονομάζεται Εικόνες από μια μεγάλη πόλη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Εικόνες από μια μεγάλη πόλη σε Griego και σχετίζεται με Βρείτε τις διαφορές. Νέο παιχνίδι μας Εικόνες από μια μεγάλη πόλη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Βρείτε τις διαφορές μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Εικόνες από μια μεγάλη πόλη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εικόνες από μια μεγάλη πόλη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Βρείτε τις διαφορές πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συμμετρική Εικόνες παιχνίδι ►

Συμμετρική Εικόνες

5
5 από τα 10 - 3044 ψήφους
Έπαιξε
38772
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε δύο συμμετρικές εικόνες αλλά και οι δύο έχουν δέκα διαφορέ ...