Παιχνιδια

Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων

παιχνίδι της Βρείτε τις διαφορές

Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων

Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων Βαθμολογία: 5/10

Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτή τη δραστηριότητα, θα πρέπει να βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων που μοιάζουν μεταξύ τους, πριν τελειώσει ο χρόνος. Μπορείτε να επιλέξετε τρεις τύπους επίπεδα: εύκολη επίπεδο (με 3 διαφορές), κανονικό επίπεδο (5 Διαφορές) και δύσκολο επίπεδο (με 7 παραλλαγές). Όταν ξεπεραστεί μια εικόνα στο επόμενο επίπεδο, θα είναι πιο περίπλοκη, όταν έχετε βρει όλες τις σεβασμό μεταξύ των δύο εικόνων. Μετακινήστε το ποντίκι για να μετακινηθείτε στην οθόνη και πατώντας το αριστερό κουμπί του ποντικιού για να εντοπίσετε τη διαφορά. Αυτό θα πρέπει να φέρουν σήμανση έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε την επόμενη.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 29511 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 659 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 918 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 29511 φορές
Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων

Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων που μοιάζουν μεταξύ τους. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να είναι διαφορετική από τη μία εικόνα στην άλλη, αν και οι δύο είναι όμοια με την πρώτη ματιά. Υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που εμφανίζονται σε ένα, αλλά όχι από την άλλη. Συνήθως είναι μικρά πράγματα που περνούν απαρατήρητα, δεν είναι εύκολο να δείτε. Θα πρέπει να εξετάσουμε με μεγάλη λεπτομέρεια να βρείτε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που καθιστούν διαφορετικό. Είναι πάντα κάτι μικρό, δεν τείνουν να είναι τα πράγματα που πηδούν έξω με την πρώτη ματιά. Αλλά αν δει καθόλου σίγουρος τι να σας δώσει ότι δεν κάνει καμία ίσα. Μια πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια. Με επίπεδα δυσκολίας που μπορείτε να κάνετε είναι βολικό για όλα τα μέλη της οικογένειας, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Βρείτε τις διαφορές flash παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων σε Griego και σχετίζεται με Βρείτε τις διαφορές. Νέο παιχνίδι μας Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Βρείτε τις διαφορές μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο εικόνων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Βρείτε τις διαφορές πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συμμετρική Εικόνες παιχνίδι ►

Συμμετρική Εικόνες

5
5 από τα 10 - 3044 ψήφους
Έπαιξε
38772
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε δύο συμμετρικές εικόνες αλλά και οι δύο έχουν δέκα διαφορέ ...