Παιχνιδια

Αναζήτηση στα Διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες

παιχνίδι της Βρείτε τις διαφορές

Αναζήτηση στα Διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες

Αναζήτηση στα Διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες Βαθμολογία: 6/10

Αναζήτηση στα Διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να βρείτε τις πέντε διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες που βασίζονται σε κόμικς, για ένα λεπτό. Μπορείτε να μετακινήσετε το ποντίκι για να μεταβείτε στην οθόνη και πατώντας το αριστερό κουμπί του ποντικιού για να εντοπίσετε τη διαφορά. Ένα παιχνίδι ενάντια στον χρόνο για να εντοπίσετε όλες τις διαφορές μεταξύ των εικόνων των χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Μια εύκολη δραστηριότητα για τα παιδιά και τους ανθρώπους όλων των ηλικιών. Εύκολο παιχνίδι επίπεδο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 55832 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 290 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 2074 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 55832 φορές
Αναζήτηση στα Διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες

Παίξτε για να βρείτε τις διαφορές μεταξύ των εικόνων. Έχετε ένα λεπτό από το χρόνο για κάθε επίπεδο. Θα πρέπει να βρείτε τα πράγματα που εμφανίζονται σε μια εικόνα και όχι το άλλο για ένα λεπτό. Υπάρχουν 5 στοιχεία που είναι παρόντες σε μια σκηνή, αλλά όχι από την άλλη. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι για να εντοπίσετε τα διάφορα στοιχεία μεταξύ των δύο σκηνές. Χαρακτήρες απλά comics για όλες τις ηλικίες. Παίξτε ενάντια στο χρόνο και εντοπίζει όλα τα διαφοροποιητές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση στα Διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Βρείτε τις διαφορές flash παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση στα Διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση στα Διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες σε Griego και σχετίζεται με Βρείτε τις διαφορές. Νέο παιχνίδι μας Αναζήτηση στα Διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Βρείτε τις διαφορές μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αναζήτηση στα Διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναζήτηση στα Διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Βρείτε τις διαφορές πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συμμετρική Εικόνες παιχνίδι ►

Συμμετρική Εικόνες

5
5 από τα 10 - 3044 ψήφους
Έπαιξε
38772
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε δύο συμμετρικές εικόνες αλλά και οι δύο έχουν δέκα διαφορέ ...