Παιχνιδια

Χρυσόψαρο μπολ

παιχνίδι της Αλιεία

Χρυσόψαρο μπολ

Χρυσόψαρο μπολ Βαθμολογία: 5/10

Χρυσόψαρο μπολ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το εκπληκτικά εθιστικό παιχνίδι αλιείας έχετε να καλύψουν τα πιο πολύτιμα αντικείμενα με το γάντζο του αλιέα όπως ξέρει τι forth.Tons από διαφορετικά επίπεδα και με προκλητική παζλ αρκετά ψάρια. Είναι σαμπάνια και χαβιάρι για σας ή μήπως είναι ένα παλιό λάστιχο καουτσούκ που είναι το πεπρωμένο σου; Η αλιευτική γάντζο ταλαντεύεται μπροστά και πίσω. Πιάσε τα πολύτιμα αντικείμενα από την αποστολή τον γάντζο στο σωστό χρόνο. Θα πάρουν το πρώτο αντικείμενο που συνδέεται με. Εάν τα αλιεύματα του ίδιου είδους αντικειμένου πολλές φορές στη σειρά το σκορ είναι αυξημένη. Κάντε κλικ στο ενυδρείο περιοχής ή πατήστε το κάτω βέλος του πληκτρολογίου για να στείλετε το γάντζο κάτω. Θα πρέπει πάντα να ταξιδεύουν στο εσωτερικό της τρέχουσας γωνία. Για να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αλιείας Extra πατήστε το ΕΠΑΝΩ ΒΕΛΟΣ. Ο οξύρρυγχος ψάρια θα μειωθούν κονσέρβες χαβιαριού όταν χτυπήσει αυτό. Δοκιμάστε και έπληξε αρκετές φορές πριν εξαφανιστεί πάλι. Η Blowfish εκρήγνυται κατά την πρόσκρουση και θα καταστρέψει κάθε κοντινά αντικείμενα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 90250 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 134 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 7700 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 90250 φορές
Χρυσόψαρο μπολ

ψάρι κλόουν, χρυσόψαρο, την αλιεία, οξύρρυγχος ψάρια, κονσέρβες χαβιαριού, πλήγμα ψάρια,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χρυσόψαρο μπολ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Αλιεία flash παιχνίδι που ονομάζεται Χρυσόψαρο μπολ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χρυσόψαρο μπολ σε Griego και σχετίζεται με Αλιεία. Νέο παιχνίδι μας Χρυσόψαρο μπολ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Αλιεία μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χρυσόψαρο μπολ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χρυσόψαρο μπολ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αλιεία πιο έπαιξαν παιχνίδια