Παιχνιδια

Αμερικάνικο ποδόσφαιρο

παιχνίδι της Ποδοσφαιρου

Αμερικάνικο ποδόσφαιρο

Αμερικάνικο ποδόσφαιρο Βαθμολογία: 3/10

Αμερικάνικο ποδόσφαιρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σας άρεσε το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο; Παίξτε αυτό το άθλημα σε μια διασκεδαστική και απλή. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι απλή: Θα πρέπει να εκτελέσετε το μέγιστο αριθμό των μέτρων που μπορεί να σε τέσσερις ημέρες, αποφεύγοντας οι αντίπαλοι παίκτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε και τα γράμματα Α και D για τις κινήσεις ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν αποφεύγοντας τους αντιπάλους που θα προσπαθήσει να κάνει ένα τάκλιν. Αγώνας σε όλο το πεδίο και την τελευταία στιγμή να αποφύγει αντεπιθέσεις. Οι αθλητές είναι πολύ καλή, γι 'αυτό είναι δύσκολο τέχνασμα πάντα με τον ίδιο τρόπο. Τρέχει γρήγορα και να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο στο στρατόπεδο του εχθρού.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11643 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1741 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 346 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11643 φορές
Αμερικάνικο ποδόσφαιρο

Το παιχνίδι αποτελείται από τη λειτουργία ναυπηγείων και να αποφευχθεί αντίπαλοι παίκτες. Διασχίζουν το γήπεδο να πάμε πολύ μακριά. Πάρτε ότι τα αντίθετα δεν αντιμετωπίσουμε και να τελειώσει στο πάτωμα. Αν κάνετε ένα τάκλιν χάσετε πόντους και τη ζωή. Αλλάξτε τα βέλη κατεύθυνσης στο πληκτρολόγιο και τα φύλλα σας πίσω από τους αθλητές που φορούν μαύρα. Η ομάδα σας είναι αυτό που φοράει μπλε. Το παιχνίδι στο ποδόσφαιρο χωρίζεται σε ναυπηγεία. Θα πρέπει να ολοκληρώσει το μεγαλύτερο αριθμό των ναυπηγείων του ταξιδιού χωρίς να καταρρίφθηκε από τους αντίπαλοι παίκτες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αμερικάνικο ποδόσφαιρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ποδοσφαιρου flash παιχνίδι που ονομάζεται Αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αμερικάνικο ποδόσφαιρο σε Griego και σχετίζεται με Ποδοσφαιρου. Νέο παιχνίδι μας Αμερικάνικο ποδόσφαιρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ποδοσφαιρου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αμερικάνικο ποδόσφαιρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αμερικάνικο ποδόσφαιρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ποδοσφαιρου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

7
7 από τα 10 - 8196 ψήφους
Έπαιξε
66640
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαί&# ...

Κυρώσεις λάκτισμα παιχνίδι ►

Κυρώσεις λάκτισμα

4
4 από τα 10 - 3350 ψήφους
Έπαιξε
37852
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάσημο ποδοσφ ...