Παιχνιδια

Αμερικανικός παίκτης ποδοσφαίρου

παιχνίδι της Ποδοσφαιρου

Αμερικανικός παίκτης ποδοσφαίρου

Αμερικανικός παίκτης ποδοσφαίρου Βαθμολογία: 5/10

Αμερικανικός παίκτης ποδοσφαίρου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να χτυπήσει τους στόχους και να περάσει στους δέκτες κατά τέσσερις γύρους δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Θα πάρετε τα σημεία, αν έχετε μαντέψει σε οποιοδήποτε σημείο του στόχου ή οποιοδήποτε δέκτη πιάνει την μπάλα. Θα χρησιμοποιήσετε το αριστερό κουμπί του ποντικιού για να πυροβολήσει την μπάλα. Σε αυτό το παιχνίδι θα νιώσετε την εμπειρία μιας αμερικανικό παιχνίδι ποδοσφαίρου. Είναι quarterback εκπαίδευση, η οποία είναι ο αρχηγός της ομάδας και θα πρέπει να συντονίσει το έργο της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες σε αυτή τη θέση θα πρέπει να είναι σε θέση να εκτελέσει μεγάλη λήψεις με το χέρι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13214 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1526 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 570 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13214 φορές
Αμερικανικός παίκτης ποδοσφαίρου

Αμερικανικό ποδόσφαιρο είναι ένα ανταγωνιστικό άθλημα ομάδα γνωστή για το συνδυασμό της στρατηγικής με τη φυσική παιχνίδι. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να κερδίσουν πόντους από την προώθηση της μπάλας στη ζώνη τέλος της αντίπαλης ομάδας. Εκτός από την απόδοση των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, είναι πολύ σημαντικό τακτικής ρόλο των προπονητών και ο στρατηγός της κάθε ομάδας. Μια καλή στρατηγική μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της νίκης ή ήττας. Οι παίκτες πρέπει να είναι εφοδιασμένα με ένα κράνος και άλλα προστασίας για την αποφυγή τραυματισμών.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αμερικανικός παίκτης ποδοσφαίρου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ποδοσφαιρου flash παιχνίδι που ονομάζεται Αμερικανικός παίκτης ποδοσφαίρου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αμερικανικός παίκτης ποδοσφαίρου σε Griego και σχετίζεται με Ποδοσφαιρου. Νέο παιχνίδι μας Αμερικανικός παίκτης ποδοσφαίρου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ποδοσφαιρου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αμερικανικός παίκτης ποδοσφαίρου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αμερικανικός παίκτης ποδοσφαίρου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ποδοσφαιρου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

7
7 από τα 10 - 8196 ψήφους
Έπαιξε
66640
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαί&# ...

Κυρώσεις λάκτισμα παιχνίδι ►

Κυρώσεις λάκτισμα

4
4 από τα 10 - 3350 ψήφους
Έπαιξε
37852
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάσημο ποδοσφ ...