Παιχνιδια

Πάθος για το ποδόσφαιρο

παιχνίδι της Ποδοσφαιρου

Πάθος για το ποδόσφαιρο

Πάθος για το ποδόσφαιρο Βαθμολογία: 5/10

Πάθος για το ποδόσφαιρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο στόχος είναι να δοθεί πλάνα ποδόσφαιρο όλη την ώρα. Θα πρέπει να κρατήσει την μπάλα στον αέρα όσο το δυνατόν περισσότερο. Χρησιμοποιήστε τον χαρακτήρα που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να πάρετε τα χτυπήματα με τα πόδια, το στήθος ή το κεφάλι του για να κρατήσει την μπάλα στον αέρα. Μην ρίχνετε στο έδαφος ή να χάσουν το παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να μετακινήσετε τον χαρακτήρα σας γύρω από την οθόνη και να κρατήσει το χρόνο λειτουργίας στην εύνοιά σας. Εάν η μπάλα αγγίξει το έδαφος θα χάσει το παιχνίδι. Η πιο γροθιές την μπάλα des περισσότερους πόντους κερδίζετε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 24900 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 756 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1706 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 24900 φορές
Πάθος για το ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο παιχνίδι όπου πρέπει να χτυπήσει την μπάλα και έτσι δεν θα πέσει κάτω. Θα πρέπει να κρατήσει το παιχνίδι σε λειτουργία όσο το δυνατόν περισσότερο. Για τον αθλητισμό. Θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες μας κάποιες καλές ποδοσφαιριστές και να κάνετε για να κρατήσετε την μπάλα αναπηδά όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να παίξετε ενάντια στο χρόνο. Θα πρέπει να κρατήσει το παιχνίδι σε λειτουργία όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο χρόνος τρέχει, ενώ μπορείτε να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνεις. Κερδίστε πόντους και έξτρα χρόνο με καλές παραστάσεις.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πάθος για το ποδόσφαιρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ποδοσφαιρου flash παιχνίδι που ονομάζεται Πάθος για το ποδόσφαιρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πάθος για το ποδόσφαιρο σε Griego και σχετίζεται με Ποδοσφαιρου. Νέο παιχνίδι μας Πάθος για το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ποδοσφαιρου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πάθος για το ποδόσφαιρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πάθος για το ποδόσφαιρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ποδοσφαιρου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

7
7 από τα 10 - 8196 ψήφους
Έπαιξε
66648
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαί&# ...

Κυρώσεις λάκτισμα παιχνίδι ►

Κυρώσεις λάκτισμα

4
4 από τα 10 - 3350 ψήφους
Έπαιξε
37865
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάσημο ποδοσφ ...