Παιχνιδια

Ποδόσφαιρο με το κεφάλι

παιχνίδι της Ποδοσφαιρου

Ποδόσφαιρο με το κεφάλι

Ποδόσφαιρο με το κεφάλι Βαθμολογία: 6/10

Ποδόσφαιρο με το κεφάλι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αποτέλεσμα αντίπαλό σας με το κεφάλι. Θα πρέπει να κάνουν τους στόχους με το ποδόσφαιρο μπάλα στο κεφάλι σου και στο στόχο της πράσινης παίκτη, στα δεξιά της οθόνης. Ο πρώτος παίκτης που θα φτάσει τα 11 γκολ κερδίζει. Μπορείτε να παίξετε μόνο εναντίον του υπολογιστή ή δύο παίκτες ταυτόχρονα με το πληκτρολόγιο. Οδηγίες: Είστε ένα κεφάλι που πρέπει να χτυπήσει την μπάλα για να το βάλετε στο άλλο άκρο. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια ή τα πλήκτρα WASD. Είστε ο παίκτης στα αριστερά, το μπλε κεφάλι. Πάρτε σκορ όσα περισσότερα γκολ μπορείτε και να κερδίσει αυτό το παιχνίδι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 14391 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1415 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 714 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 14391 φορές
Ποδόσφαιρο με το κεφάλι

Παιχνίδι σκοράροντας με κεφαλιά. Μια δραστηριότητα για τους λάτρεις του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. Αν έχετε παίξει ποτέ, αυτό είναι μια απλοποιημένη έκδοση, θα πρέπει να πάρει την μπάλα να περάσει μέσα από το μάτι στο στόχο του αντιπάλου σας. Τα beats πρέπει να είναι το κεφάλι και θα πρέπει να καθαρίσετε και να επιστρέψει όταν η μπάλα έρχεται τομέα σας. Αντίθετα ξεκινά βάζοντας το κεφάλι σας στην πορεία της μπάλας. Μια απλή έκδοση για να παίξει ποδόσφαιρο στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό στον υπολογιστή.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ποδόσφαιρο με το κεφάλι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ποδοσφαιρου flash παιχνίδι που ονομάζεται Ποδόσφαιρο με το κεφάλι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ποδόσφαιρο με το κεφάλι σε Griego και σχετίζεται με Ποδοσφαιρου. Νέο παιχνίδι μας Ποδόσφαιρο με το κεφάλι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ποδοσφαιρου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ποδόσφαιρο με το κεφάλι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ποδόσφαιρο με το κεφάλι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ποδοσφαιρου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

7
7 από τα 10 - 8196 ψήφους
Έπαιξε
66640
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαί&# ...

Κυρώσεις λάκτισμα παιχνίδι ►

Κυρώσεις λάκτισμα

4
4 από τα 10 - 3350 ψήφους
Έπαιξε
37852
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάσημο ποδοσφ ...