Παιχνιδια

Κυρώσεις του ποδοσφαίρου

παιχνίδι της Ποδοσφαιρου

Κυρώσεις του ποδοσφαίρου

Κυρώσεις του ποδοσφαίρου Βαθμολογία: 6/10

Κυρώσεις του ποδοσφαίρου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παιχνίδι στο οποίο Μίκυ Μάους είναι ένας ποδοσφαιριστής. Θα πρέπει να πάρετε όσα περισσότερα γκολ όσο το δυνατόν στο στόχο του Γκούφυ. Κάντε κλικ στην μπάλα όταν είναι ευθυγραμμισμένος με στόχο να εισέλθει στο τέρμα. Αν το κάνετε σωστά, κερδίζετε 10 πόντους. Κοιτάξτε προσεκτικά, το συντομότερο μια στόχους στόχος, εμφανίζεται μια άλλη μπάλα. Χαρακτήρες της Disney είναι αθλητές και εδώ μπορείτε να παίξετε ποδόσφαιρο με αυτούς. Goofy κάνει τερματοφύλακας και ο παίκτης θα πρέπει να πετύχει τα γκολ στο στόχο. Αυτό το παιχνίδι προέρχεται από Disney.co.uk παιχνίδια.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 31856 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 571 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 4606 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 31856 φορές
Κυρώσεις του ποδοσφαίρου

Ένα ποδόσφαιρο προσγειώνεται στο κεφάλι του Μίκυ. Κάντε κλικ στην μπάλα, όταν παρατάσσονται για να σκοράρει γκολ. Αν το κάνετε, θα κερδίσετε 10 πόντους. Παρακολουθήστε προσεκτικά, μόλις ένα γκολ, εμφανίζεται μια άλλη μπάλα. Ποδόσφαιρο πέναλτι παιχνίδι. Όποιος ξεκινά την μπάλα είναι ο Μίκυ Μάους πρέπει να θέσει τους στόχους στο στόχο. Ο τερματοφύλακας ποδοσφαίρου Goofy προσπαθεί να σταματήσει τις κυρώσεις. Ο στόχος είναι να σκοράρει όσα περισσότερα γκολ όσο το δυνατόν σε αυτό τον στόχο να κερδίσουν πόντους. Κάθε φορά που θα πάρει την μπάλα προς το στόχο σας, θα κερδίζετε 10 πόντους. Εάν είστε λάτρης του αθλητισμού θα σας αρέσει να παίζουν με τους χαρακτήρες της Disney. Διασκεδαστική δραστηριότητα που θα πρέπει να λύσει το ποντίκι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κυρώσεις του ποδοσφαίρου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ποδοσφαιρου flash παιχνίδι που ονομάζεται Κυρώσεις του ποδοσφαίρου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κυρώσεις του ποδοσφαίρου σε Griego και σχετίζεται με Ποδοσφαιρου. Νέο παιχνίδι μας Κυρώσεις του ποδοσφαίρου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ποδοσφαιρου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κυρώσεις του ποδοσφαίρου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κυρώσεις του ποδοσφαίρου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ποδοσφαιρου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

7
7 από τα 10 - 8196 ψήφους
Έπαιξε
66640
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαί&# ...

Κυρώσεις λάκτισμα παιχνίδι ►

Κυρώσεις λάκτισμα

4
4 από τα 10 - 3350 ψήφους
Έπαιξε
37852
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάσημο ποδοσφ ...