Παιχνιδια

αποφεύγουμε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου

παιχνίδι της Ποδοσφαιρου

αποφεύγουμε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου

αποφεύγουμε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου Βαθμολογία: 5/10

αποφεύγουμε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ελέγχει την μπάλα, επειδή θέλετε να σκοράρει ένα γκολ, θα πρέπει να αποφύγει τους υπερασπιστές πάνινα παπούτσια στην αντιστροφή και να φτάσουμε στην άλλη πλευρά της οθόνης. Για να μετακινήσετε την μπάλα και να αποφύγει τους υπερασπιστές, χρησιμοποιεί το ποντίκι πάνω και κάτω. Έχασε τη μπάλα σε κίνηση του ότι κανένα από τα παπούτσια οθόνη αφής. Εάν ένα παπούτσι αγγίζει την μπάλα που έχασε το παιχνίδι. Ο στόχος, όπως στο ποδόσφαιρο, είναι να πάρει την μπάλα στην άλλη πλευρά της οθόνης.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9997 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2146 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 270 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9997 φορές
αποφεύγουμε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου

Παιχνίδι ποδοσφαίρου στο οποίο μπορείτε να ελέγχετε την μπάλα γύρω από τους αμυνόμενους και να πάρει την μπάλα στην άλλη πλευρά της οθόνης. Έχασε τη μπάλα με το ποντίκι, κινείται πάνω-κάτω έτσι δεν θα αγγίξει αθλητικά παπούτσια που φέρουν σε ολόκληρη την οθόνη. Αν κάποιος αγγίζει έχετε χάσει το παιχνίδι. Είναι μια απλή δραστηριότητα για όλα τα μέλη της οικογένειας, δεν έχουν μεγάλη δυσκολία. Είναι μια έγκυρη παιχνίδι για τα παιδιά. Μεγάλη διασκέδαση για όλους τους λάτρεις του αθλήματος.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται αποφεύγουμε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ποδοσφαιρου flash παιχνίδι που ονομάζεται αποφεύγουμε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται αποφεύγουμε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου σε Griego και σχετίζεται με Ποδοσφαιρου. Νέο παιχνίδι μας αποφεύγουμε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ποδοσφαιρου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται αποφεύγουμε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

αποφεύγουμε τα παπούτσια του ποδοσφαίρου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ποδοσφαιρου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

7
7 από τα 10 - 8196 ψήφους
Έπαιξε
66640
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαί&# ...

Κυρώσεις λάκτισμα παιχνίδι ►

Κυρώσεις λάκτισμα

4
4 από τα 10 - 3350 ψήφους
Έπαιξε
37852
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάσημο ποδοσφ ...