Παιχνιδια

σκοράρουμε

παιχνίδι της Ποδοσφαιρου

σκοράρουμε

σκοράρουμε Βαθμολογία: 6/10

σκοράρουμε παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παίξτε ποδόσφαιρο στο δρόμο, είστε ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να σκοράρει γκολ σε ένα γκολ, ενώ όλοι οι γείτονες βλέποντας τι κάνετε. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην δώσει την μπάλα στους γείτονες ή τα πουλιά πετούν από. Για να κλωτσήσει την μπάλα, πρέπει να κάνετε κλικ με το ποντίκι. Μπορείτε να πάρετε τα σημεία, αν σκοράρει και να χάσετε πόντους αν καταστρέψει οποιοδήποτε πτηνό, φανοστάτη ή την πόλη προσώπου. Θα πρέπει να υπολογίσει την καλύτερη στιγμή για να κλωτσήσει την μπάλα για να επιτευχθεί ο στόχος χωρίς στάση, χωρίς να χτυπήσει κανέναν και τίποτα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11848 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1731 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 510 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11848 φορές
σκοράρουμε

Ρύθμιση για να κλωτσήσει μια μπάλα ποδοσφαίρου στη μέση της πόλης. Είστε ένας παίκτης θα πρέπει να πάρετε το σκοράρισμα, αλλά παίζετε στο κέντρο της πόλης, με τους ανθρώπους που περπατούν, γείτονες σπίτια και τα πουλιά που πετούν. Θα πρέπει να πάρετε τουλάχιστον ένα γκολ χωρίς η μπάλα να χτυπήσει οποιονδήποτε ή οτιδήποτε. Η μπάλα πέφτει στο έδαφος και δίνει μερικές βάρκες, θα πρέπει να υπολογίσει την κατάλληλη στιγμή για να δώσει το λάκτισμα. Η μπάλα πρέπει να επιτευχθεί ο στόχος χωρίς ο τερματοφύλακας να σταματήσει. Έτσι θα κερδίσετε πόντους. Θα χάσετε πόντους αν χάσετε τον πυροβολισμό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται σκοράρουμε για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ποδοσφαιρου flash παιχνίδι που ονομάζεται σκοράρουμε. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται σκοράρουμε σε Griego και σχετίζεται με Ποδοσφαιρου. Νέο παιχνίδι μας σκοράρουμε είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ποδοσφαιρου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται σκοράρουμε ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

σκοράρουμε
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ποδοσφαιρου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

7
7 από τα 10 - 8196 ψήφους
Έπαιξε
66640
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαί&# ...

Κυρώσεις λάκτισμα παιχνίδι ►

Κυρώσεις λάκτισμα

4
4 από τα 10 - 3350 ψήφους
Έπαιξε
37852
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάσημο ποδοσφ ...