Παιχνιδια

Αγγίζει με μπάλα ποδοσφαίρου

παιχνίδι της Ποδοσφαιρου

Αγγίζει με μπάλα ποδοσφαίρου

Αγγίζει με μπάλα ποδοσφαίρου Βαθμολογία: 6/10

Αγγίζει με μπάλα ποδοσφαίρου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Πόσοι είναι σε θέση να δώσει αγγίζει τη μπάλα πριν φτάσει στο έδαφος; Δοκιμάστε τις ικανότητές σας με αυτό το παιχνίδι του ποδοσφαίρου. Προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα στον αέρα, δίνοντας το ποντίκι, όπως πολλοί πινελιές όσο το δυνατόν. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας σε κάθε παιχνίδι! Οδηγίες: Κάντε κλικ στο αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για να κρατήσει την μπάλα στον αέρα. Δώστε όλες τις δυνατές πινελιές πριν να πέσει στο γρασίδι και να χάσετε το παιχνίδι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 36616 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 502 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 4842 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 36616 φορές
Αγγίζει με μπάλα ποδοσφαίρου

Παιχνίδι δεξιοτήτων με το ποδόσφαιρο. Ένα παιχνίδι που παίζετε με τον εαυτό σας από τον εαυτό σας. Θα πρέπει να αποδείξει τις ικανότητές σας χτυπώντας την μπάλα με το ποντίκι, ώστε να μην πέσει κάτω. Αν αγγίξετε το κάτω μέρος για να χάσει το παιχνίδι. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό των κλικ σε κάθε στοιχείο. Η απλή δραστηριότητα, αλλά θα πρέπει να έχετε όλες τις ικανότητές σας στον αθλητισμό. Αν είστε ένα άτομο με το συντονισμό μπορείτε εύκολα να ξεπεραστεί η πρόκληση που προσφέρουμε. Μόνο για τους αθλητές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αγγίζει με μπάλα ποδοσφαίρου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ποδοσφαιρου flash παιχνίδι που ονομάζεται Αγγίζει με μπάλα ποδοσφαίρου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αγγίζει με μπάλα ποδοσφαίρου σε Griego και σχετίζεται με Ποδοσφαιρου. Νέο παιχνίδι μας Αγγίζει με μπάλα ποδοσφαίρου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ποδοσφαιρου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αγγίζει με μπάλα ποδοσφαίρου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αγγίζει με μπάλα ποδοσφαίρου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ποδοσφαιρου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

7
7 από τα 10 - 8196 ψήφους
Έπαιξε
66648
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαί&# ...

Κυρώσεις λάκτισμα παιχνίδι ►

Κυρώσεις λάκτισμα

4
4 από τα 10 - 3350 ψήφους
Έπαιξε
37865
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάσημο ποδοσφ ...