Παιχνιδια

Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο εικονικό

παιχνίδι της Ποδοσφαιρου

Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο εικονικό

Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο εικονικό Βαθμολογία: 5/10

Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο εικονικό παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Κλασικό επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, αλλά προσαρμοσμένης στον εικονικό κόσμο στον υπολογιστή σας, μπορείτε να παίξετε ενάντια στον υπολογιστή ή κατά άλλου παίκτη με τους παίκτες σε μια σειρά. Έχει πολύ καλά γραφικά, και το ήμισυ το παιχνίδι μπορεί να γίνει πιο δύσκολη, επειδή μερικά σύννεφα δεν θα σας αφήσει να δείτε. Δοκιμή αντανακλαστικά σας με αυτό το μικρό έκδοση του ποδοσφαίρου. Με τα πλήκτρα βέλους μετακινεί όλους τους παίκτες για την μπάλα να αναπηδήσει πάνω τους. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να επιτευχθεί ο στόχος στον αντίπαλο και βαθμολόγησης όλων των πιθανών στόχων χωρίς να πάρει οποιαδήποτε χάλια σας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 24514 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 767 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1430 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 24514 φορές
Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο εικονικό

Εικονική εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού ποδοσφαίρου επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι. Όλη η ομάδα σας κινείται ταυτόχρονα ότι συνδέονται με μπαρ. Θα πρέπει να προχωρήσουμε με τα βελάκια του πληκτρολογίου τους παίκτες. Ο στόχος είναι να σπάσουμε την μπάλα για να κατευθυνθεί προς το στόχο στον αντίπαλο. Θα πρέπει να πάρετε όσα περισσότερα γκολ στο στόχο τους. Θα πρέπει να αποτρέψει την μπάλα από την επίτευξη τομέα σας και να σας βάλει ένα γκολ. Μπορείτε να κερδίσει το παιχνίδι, αν πάρει το σκορ όσα περισσότερα γκολ εναντίον της αντίπαλης ομάδας. Οι παίκτες σας μπορείτε να παίξετε με το πράσινο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο εικονικό για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ποδοσφαιρου flash παιχνίδι που ονομάζεται Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο εικονικό. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο εικονικό σε Griego και σχετίζεται με Ποδοσφαιρου. Νέο παιχνίδι μας Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο εικονικό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ποδοσφαιρου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο εικονικό ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο εικονικό
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ποδοσφαιρου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

7
7 από τα 10 - 8196 ψήφους
Έπαιξε
66640
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαί&# ...

Κυρώσεις λάκτισμα παιχνίδι ►

Κυρώσεις λάκτισμα

4
4 από τα 10 - 3350 ψήφους
Έπαιξε
37852
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάσημο ποδοσφ ...