Παιχνιδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο

παιχνίδι της Ποδοσφαιρου

Πίνακας Ποδόσφαιρο

Πίνακας Ποδόσφαιρο Βαθμολογία: 7/10

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαίρου. Για να ξεκινήσετε θα πρέπει να επιλέξετε από τρία διαφορετικά είδη πεδίων: γρασίδι, παραλία και πάγο. Και μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παίξετε μόνοι σας ή στο λειτουργία αναπαραγωγής. Οδηγίες: 1 λειτουργία ενός παίκτη - χρησιμοποιήστε το πάνω και κάτω βέλη για να μετακινήσετε τον εξοπλισμό σας προς την επιθυμητή κατεύθυνση? 2 λειτουργία αναπαραγωγής - Προκαλέστε τους φίλους σας στο λειτουργία αναπαραγωγής. Χρησιμοποιήστε το πάνω και κάτω βέλη για τον παίκτη 1 και W και S για τον παίχτη 2. Μετακινήστε τους παίκτες σας και τους στόχους φιλοξενούμενων στην αντίπαλη ομάδα. Ένα διαδραστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου και μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή εναντίον άλλων.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 66899 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 207 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 8196 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 66899 φορές
Πίνακας Ποδόσφαιρο

Το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου που παίζεται σε ένα τραπέζι όπου οι παίκτες είναι εξασφαλισμένα με μία μεταλλική ράβδο. Θα πρέπει να πάρει την μπάλα από την μία πλευρά στην άλλη και να μπει το γκολ των αντιπάλων τους. Είναι ένα μεγάλο τραπέζι με λαβές σε κάθε ένα από τα μπαρ για τον έλεγχο των παικτών και να σκοπός και σουτ την μπάλα. Είναι μια πολύ καλή προσομοιωτή ποδοσφαίρου και πολύ δημοφιλής στην οποία πολλοί παίκτες μπορούν να αντιμετωπίσουν. Σας αρέσει το ποδόσφαιρο; Ανταγωνιστούν ενάντια σε άλλους ή ενάντια στον υπολογιστή και να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες με τους ελέγχους ακριβείας, και να σκοράρει πολλά γκολ στο στόχο του αντιπάλου. Μετακινήστε την μπάλα από τη μία γραμμή στην άλλη για να φθάσει το στρατόπεδο του εχθρού.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πίνακας Ποδόσφαιρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ποδοσφαιρου flash παιχνίδι που ονομάζεται Πίνακας Ποδόσφαιρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πίνακας Ποδόσφαιρο σε Griego και σχετίζεται με Ποδοσφαιρου. Νέο παιχνίδι μας Πίνακας Ποδόσφαιρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ποδοσφαιρου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πίνακας Ποδόσφαιρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πίνακας Ποδόσφαιρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ποδοσφαιρου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Κυρώσεις λάκτισμα παιχνίδι ►

Κυρώσεις λάκτισμα

4
4 από τα 10 - 3350 ψήφους
Έπαιξε
38121
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάσημο ποδοσφ ...