Παιχνιδια

Αναπήδηση της μπάλας στο κεφάλι

παιχνίδι της Ποδοσφαιρου

Αναπήδηση της μπάλας στο κεφάλι

Αναπήδηση της μπάλας στο κεφάλι Βαθμολογία: 3/10

Αναπήδηση της μπάλας στο κεφάλι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, θα παίξει ως ποδοσφαιριστής του οποίου στόχος είναι να σπάσουμε κάποιες μπάλες στο κεφάλι του. Το πρώτο στάδιο θα είναι με το ένα μόνο μπάλα, αλλά το δεύτερο θα είναι με δύο, και η τρίτη με τρία. Κάθε πολλαπλάσιες των 50 θα πάει στο επόμενο επίπεδο. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να μετακινήσετε τον παίκτη ποδοσφαίρου. Αφού οι σφαίρες αρχίζουν να αναπηδήσει, μετακινήστε το ποντίκι σας έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής είναι πάντα κάτω από αυτούς και δεν μπορούν να πέσουν.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6299 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3558 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 8 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6299 φορές
Αναπήδηση της μπάλας στο κεφάλι

Αν δείτε μια χρυσή μπάλα ποδοσφαίρου, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε άλλη μία ευκαιρία. Πατήστε το πλήκτρο Q για να αλλάξετε την ποιότητα του παιχνιδιού, το οποίο εξαρτάται από το πόσο παλιό υπολογιστή σας. Αν βρείτε τη μουσική να είναι πολύ ενοχλητικό, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε με το πλήκτρο M.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αναπήδηση της μπάλας στο κεφάλι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ποδοσφαιρου flash παιχνίδι που ονομάζεται Αναπήδηση της μπάλας στο κεφάλι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αναπήδηση της μπάλας στο κεφάλι σε Griego και σχετίζεται με Ποδοσφαιρου. Νέο παιχνίδι μας Αναπήδηση της μπάλας στο κεφάλι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ποδοσφαιρου μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αναπήδηση της μπάλας στο κεφάλι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναπήδηση της μπάλας στο κεφάλι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ποδοσφαιρου πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

7
7 από τα 10 - 8196 ψήφους
Έπαιξε
66640
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαί&# ...

Κυρώσεις λάκτισμα παιχνίδι ►

Κυρώσεις λάκτισμα

4
4 από τα 10 - 3350 ψήφους
Έπαιξε
37852
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάσημο ποδοσφ ...