Παιχνιδια

λαβύρινθο των μωρών

παιχνίδι της Για Κορίτσια

λαβύρινθο των μωρών

λαβύρινθο των μωρών Βαθμολογία: 5/10

λαβύρινθο των μωρών παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Βοήθεια αυτά τα μωρά έξω από το λαβύρινθο. Ένα παιχνίδι πλατφόρμα στην οποία μερικά μωρά πρέπει να βρει τους φίλους του να διαφύγει. Ένας κόσμος των χρωμάτων και παιχνίδια για τα παιδιά να κινηθούν. Θα πρέπει να αποφύγει τους εχθρούς και τα σπασμένα παιχνίδια. Θα πρέπει να βρείτε φίλους εκεί στην οθόνη και να βρουν νέες παιχνίδια που θα σας δώσει επιπλέον σημεία. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε το χαρακτήρα γύρω από την οθόνη και το πλήκτρο διαστήματος για να πηδήσει, επάνω ή προς τα κάτω.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 20646 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 956 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1530 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 20646 φορές
λαβύρινθο των μωρών

Τι σας αρέσει καλύτερα στον κόσμο για τα μωρά; Τα νέα παιχνίδια για να παίξετε με τους φίλους σας. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βρεις όλους τους φίλους που χάνονται μέσω των διαφόρων οθόνες, θα πρέπει να βρείτε όλους τους φίλους και να βρουν νέες παιχνίδια. Υπάρχουν εχθροί κυνηγούν εσάς και τα σπασμένα παιχνίδια που θα σας κάνουν να χάσετε πόντους αν τα ακουμπήσετε. Μάθετε και να κερδίσει το παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται λαβύρινθο των μωρών για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Κορίτσια flash παιχνίδι που ονομάζεται λαβύρινθο των μωρών. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται λαβύρινθο των μωρών σε Griego και σχετίζεται με Για Κορίτσια. Νέο παιχνίδι μας λαβύρινθο των μωρών είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Κορίτσια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται λαβύρινθο των μωρών ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

λαβύρινθο των μωρών
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Κορίτσια πιο έπαιξαν παιχνίδια