Παιχνιδια

προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ

παιχνίδι της Για Κορίτσια

προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ

προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ Βαθμολογία: 6/10

προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σας προτείνουμε να μάθουν να είναι ένας καλλιτέχνης μακιγιάζ. Εδώ έχετε έναν προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ. Όλα το μακιγιάζ των κοριτσιών, επειδή χρειάζονται μια νότα ομορφιάς για να δούμε μετά την δημόσια εικόνα τους! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με προσομοιωτή μας, κάντε κλικ στο "Play". Επιλέξτε το χρώμα του δέρματος σας να αρχίσει με, ένα χρωματικό τόνο για το πρόσωπο, τα μαλλιά, τα μάτια, τα χείλη και όλα τα αξεσουάρ για να κάνουν το μοντέλο μας πιο όμορφη. Στη συνέχεια, επιλέξτε το χρώμα των μαλλιών και τον τόνο. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών του μοντέλου. Επιλέξτε το χρώμα του κραγιόν που βάζετε λεπτή και τελειώνει με ένα συμπλήρωμα όπως λουλούδια ή κοσμήματα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 42888 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 397 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 4654 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 42888 φορές
προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ

Μακιγιάζ παιχνίδι για να μάθουν και να εξασκήσουν με τη μόδα. Έχετε ένα κορίτσι μοντέλο που μπορείτε να εξασκηθείτε με το να κάνει ένα πλήρες makeover. Ξεκινήστε επιλέγοντας τον τόνο του δέρματος, μπορεί να είναι πολύ λευκό ή πολύ σκοτεινό. Στη συνέχεια, ο τόνος του χρώματος των μαλλιών, μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε ένταση. Που ήταν τα μάτια, μπορείτε να αλλάξετε τον ήχο του αμφιβληστροειδούς. Δείτε τι χρώμα θα θέλατε χείλη. Και, τέλος, είναι εφοδιασμένο με πρόσθετη μοντέλο για να συμπληρώσει οποιοδήποτε μαλλιά, όπως λουλούδια ή κάποιο μικρό κόσμημα για να αγγίξει το κεφάλι του.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Κορίτσια flash παιχνίδι που ονομάζεται προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ σε Griego και σχετίζεται με Για Κορίτσια. Νέο παιχνίδι μας προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Κορίτσια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

προσομοιωτή για να μάθουν μακιγιάζ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Κορίτσια πιο έπαιξαν παιχνίδια