Παιχνιδια

Ντύνοντας μια νύφη

παιχνίδι της Για Κορίτσια

Ντύνοντας μια νύφη

Ντύνοντας μια νύφη Βαθμολογία: 4/10

Ντύνοντας μια νύφη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μια δραστηριότητα για να εξασκήσουν τις ικανότητές σας με τη μόδα και κομμωτική, όπου θα πρέπει να επιλέξετε χτένισμα, φόρεμα και όλα τα αξεσουάρ για μια κοπέλα την ημέρα του γάμου της. Απολαύστε επίδεσμο μέχρι αυτή την υπέροχη νύφη για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Για να ολοκληρωθεί το κοστούμι, κάντε κλικ στο εικονίδιο σε σχήμα καρδιάς και επιλέξτε (κάνοντας κλικ με το ποντίκι), το πέπλο, ρούχα, κοσμήματα, χτένισμα και παπούτσια. Όλα τα στοιχεία για να φέρει μια νύφη για το γάμο της να είναι όμορφη. Όταν τελειώσετε κάντε κλικ στο κουμπί και το μέλλον του συζύγου σας θα έρθει για να ολοκληρωθεί η εικόνα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 15288 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1341 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 806 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 15288 φορές
Ντύνοντας μια νύφη

Δραστηριότητα για τα κορίτσια είναι να ντύσει μια κοπέλα για το γάμο της. Θα πρέπει να βοηθήσει αυτό το κορίτσι να γεμίσει ένα ολόκληρο. Ξεκίνησε από το χτένισμα, όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα κούρεμα και κάλυμμα της κεφαλής. Στη συνέχεια, τα κοσμήματα, περιδέραια, σκουλαρίκια και βραχιόλια. Μια ολόκληρη κοσμήματα στη διάθεσή σας. Έχουν διαφορετικά πέπλα που θα κάνει ένα ωραίο λάκτισμα για το κοστούμι. Ο ρόλος του πέπλου είναι το πρόσωπο της νύφης δεν έχει δει μέχρι να είναι παντρεμένοι. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα κοστούμι, αν θέλετε να πάτε μοντέρνο, κλασικό, με ένα κοντό φόρεμα ή μια μακρά. Ολοκληρώστε το σετ με τα κατάλληλα παπούτσια για το υπόλοιπο της φορεσιάς.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ντύνοντας μια νύφη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Κορίτσια flash παιχνίδι που ονομάζεται Ντύνοντας μια νύφη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ντύνοντας μια νύφη σε Griego και σχετίζεται με Για Κορίτσια. Νέο παιχνίδι μας Ντύνοντας μια νύφη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Κορίτσια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ντύνοντας μια νύφη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ντύνοντας μια νύφη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Κορίτσια πιο έπαιξαν παιχνίδια