Παιχνιδια

Ρούχα για μια μέρα στο βουνό

παιχνίδι της Για Κορίτσια

Ρούχα για μια μέρα στο βουνό

Ρούχα για μια μέρα στο βουνό Βαθμολογία: 5/10

Ρούχα για μια μέρα στο βουνό παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Δοκιμάστε την αίσθηση μόδας σας με αυτό το παιχνίδι όπου πρέπει να φόρεμα ένα κορίτσι με τα ρούχα για να πάει μία ημέρα σε ένα σπίτι στα βουνά. Είδη ένδυσης και γούνες να αντέχουν το κρύο, αλλά με γούστο. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ντύσει το κορίτσι που εμφανίζεται στην οθόνη με τα σωστά ρούχα για να είναι στη φύση και να αντισταθούν κρύο. Για να επιλέξετε την γκαρνταρόμπα σας, κάντε κλικ και σύρετε τα ρούχα για την σιλουέτα του κοριτσιού. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε το χτένισμα του κοριτσιού, κάνοντας κλικ στα μαλλιά, επιλέγοντας μία από τις περούκες με διαφορετικά χτενίσματα και χρώματα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10667 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1993 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 228 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10667 φορές
Ρούχα για μια μέρα στο βουνό

Δραστηριότητα στην οποία θα πρέπει να επιλέξετε τα ρούχα για ένα γυναικείο πρότυπο που θα περάσετε μια ημέρα σε ένα ξύλινο σπίτι στο βουνό. Μια μέρα στο χιόνι που περιβάλλεται από τα ζώα και το χιόνι πάνω από την κορυφογραμμή. Θα πρέπει να επιλέξετε τα ρούχα για ένα νέο μοντέρνο κορίτσι. Επιλέξτε από όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα ανάλογα με το ποια είναι κατάλληλη για να φορέσει για μια ημέρα στη φύση. Τα δέρματα είναι καλό για την προστασία των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι μπότες είναι ένα καλό μονωτικό υλικό του εδάφους. Τα ζώα της φάρμας, όπως αλεπούδες, τα πτηνά ή τα ρακούν θα δείτε τα ρούχα που φοράτε. Μια διασκεδαστική μέρα για το υπόλοιπο θα πρέπει να είναι καλά ντυμένοι. Σίγουρα θα περάσετε ένα διασκεδαστικό χρόνο με αυτή τη δραστηριότητα, ενώ ασκούν το γούστο σας για τη μόδα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ρούχα για μια μέρα στο βουνό για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Κορίτσια flash παιχνίδι που ονομάζεται Ρούχα για μια μέρα στο βουνό. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ρούχα για μια μέρα στο βουνό σε Griego και σχετίζεται με Για Κορίτσια. Νέο παιχνίδι μας Ρούχα για μια μέρα στο βουνό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Κορίτσια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ρούχα για μια μέρα στο βουνό ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ρούχα για μια μέρα στο βουνό
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Κορίτσια πιο έπαιξαν παιχνίδια