Παιχνιδια

Φόρεμα μέχρι ένα κορίτσι σε ένα τοπίο

παιχνίδι της Για Κορίτσια

Φόρεμα μέχρι ένα κορίτσι σε ένα τοπίο

Φόρεμα μέχρι ένα κορίτσι σε ένα τοπίο Βαθμολογία: 7/10

Φόρεμα μέχρι ένα κορίτσι σε ένα τοπίο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Επιλέξτε ένα πλήρες σκηνή με ένα τοπίο στη φύση και, στη συνέχεια, ένα παιχνίδι της μόδας με την επιλογή ένα κοστούμι για ένα κορίτσι με όλα του τα ρούχα της. Απολαύστε το ντύσιμο αυτό το κορίτσι που αγαπά τα πουλιά. Ξεκινήστε επιλέγοντας μεταξύ διαφορετικών τοπίων για την εικόνα φόντου. Για να επιλέξετε την γκαρνταρόμπα σας, κάντε κλικ σε κάθε εικονίδιο και επιλέξτε τη στολή και το πουλί που σας αρέσει, σέρνοντας το σώμα του κοριτσιού. Έχουν πολλά φορέματα για να επιλέξουν από, φορέματα, φούστες, πουκάμισα, μπλούζες, παπούτσια και αξεσουάρ μόδας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χτένισμα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10722 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1986 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 230 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10722 φορές
Φόρεμα μέχρι ένα κορίτσι σε ένα τοπίο

Δραστηριότητα στην οποία θα πρέπει να ντύσει μια κοπέλα που αγαπά τα πουλιά. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε κάποια να βάλει φόντο τη φύση τοπίο εικόνα, σαν ένα ηφαίστειο ή στο δάσος. Στο παιχνίδι θα πρέπει να ντύσει έναν ανεμιστήρα των πτηνών, καθώς και για τα φορέματά της έχουν διαφορετικές πουλιά για να διαλέξετε. Δραστηριότητα στην οποία θα πρέπει να φόρεμα ένα κορίτσι του οποίου χόμπι πτηνών. Μόδα και ζώα μαζί σε αυτή την δραστηριότητα που θα πρέπει να δοκιμάσετε την αίσθηση μόδας σας, και θα πρέπει να επιλέξετε τα ρούχα για το κορίτσι. Ένα μοντέλο του σύγχρονου ρούχα, με τα χρώματα και μοντέρνο στυλ των μαλλιών.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα μέχρι ένα κορίτσι σε ένα τοπίο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Κορίτσια flash παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα μέχρι ένα κορίτσι σε ένα τοπίο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα μέχρι ένα κορίτσι σε ένα τοπίο σε Griego και σχετίζεται με Για Κορίτσια. Νέο παιχνίδι μας Φόρεμα μέχρι ένα κορίτσι σε ένα τοπίο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Κορίτσια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Φόρεμα μέχρι ένα κορίτσι σε ένα τοπίο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Φόρεμα μέχρι ένα κορίτσι σε ένα τοπίο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Κορίτσια πιο έπαιξαν παιχνίδια