Παιχνιδια

Κάρτες Σχεδιασμός και κουτιά δώρων

παιχνίδι της Για Κορίτσια

Κάρτες Σχεδιασμός και κουτιά δώρων

Κάρτες Σχεδιασμός και κουτιά δώρων Βαθμολογία: 5/10

Κάρτες Σχεδιασμός και κουτιά δώρων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Άριελ, η Μικρή Γοργόνα, αγαπά τους φίλους και την οικογένειά της. Θέλετε να κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο για τον καθένα. Αυτό το παιχνίδι θα βοηθήσει να γίνει αυτό το δώρο, ωραία κουτιά δώρων και μπορείτε να κάνετε μερικά πάρα πολύ! Σχεδιάστε το δικό σας δώρα, προσωπική και πρωτότυπη. Από την κύρια οθόνη, κάντε κλικ για να επιλέξετε μια κάρτα ή κουτί δώρου. Μην ανησυχείτε, μπορείτε πάντα να ξανά κάνει εκπλήξεις για του Αγίου Βαλεντίνου! Μπορείτε να εκτυπώσετε το σχέδιό σας για τον εκτυπωτή σας. Είναι ωραίο και εύκολο. Το παιχνίδι έρχεται από Disney.co.uk παιχνίδια.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 116658 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 93 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 16770 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 116658 φορές
Κάρτες Σχεδιασμός και κουτιά δώρων

Χειροτεχνίας παιχνίδια. Crafts στο παιχνίδι θα πρέπει να προσαρμόσετε ένα κουτί δώρου. πρότυπο το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να εκτυπώσετε με τον εκτυπωτή και το χαρτί για να δώσει χρώμα στο κρασί δημιουργείται. Μπορεί να τυπωθεί και χρωματιστό, έτοιμο να κοπεί, συναρμολόγηση και πάστα. Χειροτεχνία σχεδιασμό του παιχνιδιού. Δημιουργία χαιρετισμούς χαρτί, καρτ-ποστάλ και αποκλειστικές προσκλήσεις, γι 'αυτό μπορεί να το κάνετε δικό σας. Έχετε κουτιά από χαρτί ή χαρτόνι σε σχήμα καρδιάς να χωρέσει ένα δώρο στο εσωτερικό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κάρτες Σχεδιασμός και κουτιά δώρων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Κορίτσια flash παιχνίδι που ονομάζεται Κάρτες Σχεδιασμός και κουτιά δώρων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κάρτες Σχεδιασμός και κουτιά δώρων σε Griego και σχετίζεται με Για Κορίτσια. Νέο παιχνίδι μας Κάρτες Σχεδιασμός και κουτιά δώρων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Κορίτσια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κάρτες Σχεδιασμός και κουτιά δώρων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κάρτες Σχεδιασμός και κουτιά δώρων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Κορίτσια πιο έπαιξαν παιχνίδια