Παιχνιδια

Εορτασμός προς τιμήν της πριγκίπισσας

παιχνίδι της Για Κορίτσια

Εορτασμός προς τιμήν της πριγκίπισσας

Εορτασμός προς τιμήν της πριγκίπισσας Βαθμολογία: 5/10

Εορτασμός προς τιμήν της πριγκίπισσας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Η πριγκίπισσα γυρίζει 16 σήμερα και έχουμε οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι προς τιμήν του, στην οποία πρέπει να είναι καλά ντυμένος, πρέπει να βάλετε όλα τα κοστούμια και το μακιγιάζ τους. Σύμφωνα με την βασιλική παράδοση, τα συγχαρητήρια και την ευλογία των πολιτών της στο κάστρο το πρωί θα γίνουν δεκτές. Παρακαλώ επιλέξτε το πιο όμορφο φόρεμα και αξεσουάρ που θα είναι μια αξέχαστη ημέρα. Έχουν διαφορετικά κουρέματα περούκες και τα χρώματα. Στη συνέχεια, επιλέξτε ανάμεσα σε όλα τα φορέματα και αξεσουάρ. Έχουν πολλά κοσμήματα για να ντύνονται την πριγκίπισσα. Τελειώστε τη στολή με τα παπούτσια που είναι όμορφα και καλαίσθητα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 12172 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1702 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 372 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 12172 φορές
Εορτασμός προς τιμήν της πριγκίπισσας

Παιχνίδι όπου πρέπει να ντύσει μια πριγκίπισσα για τα γενέθλιά της, μια μεγάλη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο παλάτι του βασιλείου προς τιμήν του. Δραστηριότητα στην οποία θα πρέπει να ντύσει μια πριγκίπισσα για μια μεγάλη κοινωνική εκδήλωση. Η κοπέλα πρέπει να είναι πολύ καλά ντυμένοι. Μπορείτε να επιλέξετε για το σύνολο της κομμωτικής, με διαφορετικά χτενίσματα και τα μαλλιά. Τα φορέματα που έχετε στο κάστρο ντουλάπι, όλα πολύ κομψό και όμορφο. Στη συνέχεια, ένα μεγάλο κουτί γεμάτο κοσμήματα για την πριγκίπισσα, γεμάτη από χρυσό και διαμάντια. Τερματίζει τη διαδικασία με ωραία παπούτσια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Εορτασμός προς τιμήν της πριγκίπισσας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Κορίτσια flash παιχνίδι που ονομάζεται Εορτασμός προς τιμήν της πριγκίπισσας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Εορτασμός προς τιμήν της πριγκίπισσας σε Griego και σχετίζεται με Για Κορίτσια. Νέο παιχνίδι μας Εορτασμός προς τιμήν της πριγκίπισσας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Κορίτσια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Εορτασμός προς τιμήν της πριγκίπισσας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εορτασμός προς τιμήν της πριγκίπισσας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Κορίτσια πιο έπαιξαν παιχνίδια