Παιχνιδια

Κορίτσι με το πειρατικό καράβι

παιχνίδι της Για Κορίτσια

Κορίτσι με το πειρατικό καράβι

Κορίτσι με το πειρατικό καράβι Βαθμολογία: 6/10

Κορίτσι με το πειρατικό καράβι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Πειρατικό παιχνίδι για τα κορίτσια. Απολαύστε κάνοντας ότι είστε ένας πειρατής και κουρσάρος επιλέγοντας τα αγαπημένα σας μοντέλα. Παιχνίδι για να ντύσει τις πειρατικές κούκλες. Επιλέξτε από τα σύνολα για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα το κορίτσι πηγαίνει στο πειρατικό πλοίο. Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να τοποθετήσετε τα ρούχα για το κορίτσι. Στοιχείο σε στοιχείο μπορεί να συνθέσει ένα τέλειο σύνολο για εκείνη. Έχετε παντελόνια, μπλουζάκια, φουλάρια, καπέλα, παπούτσια και μπότες. Όλα τα στοιχεία για ένα τέλειο ρούχο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 16989 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1171 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1226 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 16989 φορές
Κορίτσι με το πειρατικό καράβι

Οι πειρατές είναι ζεστό. Τώρα θα πρέπει να κάνει ένα μοντέρνο ντύσιμο για ένα πειρατικό κορίτσι. Το κορίτσι είναι στο ξύλινο κατάστρωμα του πλοίου, θα πλέουν στη θάλασσα. Πλοία Πειρατικό αναζητούν λεία για άλλα πλοία που όργωναν τις θάλασσες φορτωμένο με θησαυρούς. Η κοπέλα πρέπει να ντύνονται σαν ένα πραγματικό κουρσάρος να τρομάξει τα θύματά τους. Υπάρχουν διαφορετικά χρώματα στη διάθεσή σας και θα πρέπει να έχουν ένα ωραίο και διασκεδαστικό να επιτεθεί ολόκληρη τη λεία τους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κορίτσι με το πειρατικό καράβι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Κορίτσια flash παιχνίδι που ονομάζεται Κορίτσι με το πειρατικό καράβι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κορίτσι με το πειρατικό καράβι σε Griego και σχετίζεται με Για Κορίτσια. Νέο παιχνίδι μας Κορίτσι με το πειρατικό καράβι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Κορίτσια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κορίτσι με το πειρατικό καράβι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κορίτσι με το πειρατικό καράβι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Κορίτσια πιο έπαιξαν παιχνίδια