Παιχνιδια

Δημιουργός του πριγκίπισσες

παιχνίδι της Για Κορίτσια

Δημιουργός του πριγκίπισσες

Δημιουργός του πριγκίπισσες Βαθμολογία: 6/10

Δημιουργός του πριγκίπισσες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παιχνίδι όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε μια πριγκίπισσα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας, αλλάζοντας το χρώμα του, το κολιέ της, τα μαλλιά, το φόρεμα, τα μάτια, και όλα τα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν ένα άτομο. Μπορείτε να αλλάξετε τόσο το σχήμα και το χρώμα καθενός από τα στοιχεία. Κάντε το κορίτσι μοιάζει με σας και στη συνέχεια να εκτυπώσετε τη δημιουργία σας να διδάξουν τους φίλους σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το καθένα αντικείμενα όπως ρούχα, κοσμήματα, χτένισμα ή το μακιγιάζ. Καθορίστε ποιος θα είναι μια πριγκίπισσα για σας. Αυτό το παιχνίδι προέρχεται από Disney.co.uk Παιχνίδια

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 73731 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 180 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 6268 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 73731 φορές
Δημιουργός του πριγκίπισσες

Σετ με αυτό το παιχνίδι τι σημαίνει για ένα κορίτσι να είναι μια πριγκίπισσα. Θα πρέπει να δημιουργήσετε όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα. Ξεκινήστε με το μακιγιάζ του δέρματος, τότε αλλάζει το χρώμα των ματιών, των χειλιών, της μύτης. Αλλάξτε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες, μπορείτε να δημιουργήσετε. Έχουν όλα τα κοσμήματα στο πλαίσιο για το κορίτσι, όπως περιδέραια, σκουλαρίκια ή στέμμα. Τελειώστε τη δουλειά με τα ρούχα για το κορίτσι, φορέματα και κοστούμια για εκείνη. Ό, τι φανταστείτε είναι μια νεράιδα πριγκίπισσα, τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Δημιουργός του πριγκίπισσες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Κορίτσια flash παιχνίδι που ονομάζεται Δημιουργός του πριγκίπισσες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Δημιουργός του πριγκίπισσες σε Griego και σχετίζεται με Για Κορίτσια. Νέο παιχνίδι μας Δημιουργός του πριγκίπισσες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Κορίτσια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Δημιουργός του πριγκίπισσες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Δημιουργός του πριγκίπισσες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Κορίτσια πιο έπαιξαν παιχνίδια