Παιχνιδια

Συνθέτουν Μάιλι Σάιρους

παιχνίδι της Χάνα Μοντάνα

Συνθέτουν Μάιλι Σάιρους

Συνθέτουν Μάιλι Σάιρους Βαθμολογία: 6/10

Συνθέτουν Μάιλι Σάιρους παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Είσαι οπαδός της ηθοποιού Miley Cyrus; Σίγουρα, αν έτσι μπορείτε να έχετε μια καλή στιγμή εδώ. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνει και την προσθήκη αξεσουάρ για την Miley Cyrus, επειδή ξέρετε ότι είναι ένα πολύ μοντέρνο κορίτσι που είναι πάντα στη μόδα και μπορείτε να βοηθήσετε. Αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών και των μαλλιών, υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να κάνετε κλικ στα εικονίδια που εμφανίζονται και στις δύο πλευρές της οθόνης και επιλέξτε το μακιγιάζ, τα ρούχα ή άλλα αντικείμενα που σας αρέσει. Πιστεύετε ότι θα ήθελε το τελικό αποτέλεσμα;

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11125 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1657 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 370 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11125 φορές
Συνθέτουν Μάιλι Σάιρους

Θα πρέπει να κάνετε μια Miley Cyrus σε αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να δοκιμάσετε τη δημιουργικότητά σας και πώς η σύγχρονη δίνετε ένα σύγχρονο και ρεύμα, όπως η διάσημη ηθοποιός. Miley Cyrus είναι το αστέρι της σειράς για το οποίο έχει γίνει σούπερ-διάσημο, έτσι και τώρα θα πρέπει να είστε καλλιτέχνης μακιγιάζ της και να δώσει μια καλή τρέχουσα εικόνα. Είναι ένα διάσημο πρόσωπο που πηγαίνει σε πολλές ημερίδες και παραστάσεις και πάντα πρέπει να πάει τέλεια και μοντέρνα. Make up με όλα τα στοιχεία του εν λόγω επαγγελματία σύνολο που έχουμε στη διάθεσή μας με ό, τι μπορείτε να βρείτε σε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ κατάστημα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Συνθέτουν Μάιλι Σάιρους για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Χάνα Μοντάνα flash παιχνίδι που ονομάζεται Συνθέτουν Μάιλι Σάιρους. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Συνθέτουν Μάιλι Σάιρους σε Griego και σχετίζεται με Χάνα Μοντάνα. Νέο παιχνίδι μας Συνθέτουν Μάιλι Σάιρους είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Χάνα Μοντάνα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Συνθέτουν Μάιλι Σάιρους ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Συνθέτουν Μάιλι Σάιρους
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Χάνα Μοντάνα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Hannah Montana: 3 στη Γραμμή παιχνίδι ►

Hannah Montana: 3 στη Γραμμή

4
4 από τα 10 - 3404 ψήφους
Έπαιξε
41867
φορές

Hannah Montana Χ και Ο είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όπου μπορείς να παίξεις εναντίον Hannah Montana εκεί να κάνουμε σ ...

Στυλ Hannah Montana´s παιχνίδι ►

Στυλ Hannah Montana´s

5
5 από τα 10 - 1892 ψήφους
Έπαιξε
23023
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι που έχετε σιλουέτα ενός Hannah Montana και θα πρέπει να δημιουργήσετε μια αστική εικόνα τ& ...