Παιχνιδια

Ελικόπτερο όπλο πλοίο

παιχνίδι της Ελικόπτερα

Ελικόπτερο όπλο πλοίο

Ελικόπτερο όπλο πλοίο Βαθμολογία: 5/10

Ελικόπτερο όπλο πλοίο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

ελικόπτερο προσομοιωτή πτήσης. Θα πρέπει να πετάξει πάνω από εχθρικό έδαφος στο πολεμικό σας. Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να αποφύγει τα αεροπλάνα, γιατί αν έχετε χτυπήσει χάνετε το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φοροδιαφυγής, όπου θα πρέπει να αποφύγει τα αεροπλάνα με ελικόπτερο σας, ενώ μπορείτε. Δεν μπορείτε να πυροβολούν, το παιχνίδι είναι να πετάξει τους εχθρούς παρακάμπτουμε ελικόπτερο παιχνίδι. Θα κερδίσετε περισσότερους πόντους ανάλογα με το χρόνο σας για να κρεμάσει χωρίς να συντρίβει ενάντια κανέναν. Πρέπει να τονιστεί ότι κατά την πτήση τζετ έχουν ένα εγερτήριο ή επικίνδυνη ζώνη, εάν η κάθετος είναι σαν να έχετε χτυπήσει πάρα πολύ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 89617 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 136 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 10092 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 89617 φορές
Ελικόπτερο όπλο πλοίο

Κάντε φέρουν έναν πόλεμο ελικόπτερο σε αυτό το παιχνίδι προσομοίωσης. Έλεγχοι της πτήσης με το ποντίκι παρακάμπτουμε τα αεροπλάνα στον ουρανό. πετάξει τη συσκευή σας πάνω από εχθρικό έδαφος. Να είστε προσεκτικοί γιατί ο ουρανός είναι γεμάτη από πολεμικά αεροσκάφη, θα προσπαθήσουν να σας σκοτώσουν. Θα πρέπει να πετάξει ασφαλείς στον ουρανό παρακάμπτουμε μαχητές τρίψτε αν είστε νεκροί. Είναι ένα παιχνίδι του ελέγχου και επιδεξιότητα στο χειρισμό του ποντικιού. Ο στόχος είναι να αντισταθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν τελειώσετε το παιχνίδι ξεκινά ξανά, τον έλεγχο του χρόνου για να δείτε αν σας περισσότερο χρόνο αντιστέκονται.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ελικόπτερο όπλο πλοίο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ελικόπτερα flash παιχνίδι που ονομάζεται Ελικόπτερο όπλο πλοίο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ελικόπτερο όπλο πλοίο σε Griego και σχετίζεται με Ελικόπτερα. Νέο παιχνίδι μας Ελικόπτερο όπλο πλοίο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ελικόπτερα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ελικόπτερο όπλο πλοίο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ελικόπτερο όπλο πλοίο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ελικόπτερα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Διάσωση ατόμων παιχνίδι ►

Διάσωση ατόμων

6
6 από τα 10 - 5412 ψήφους
Έπαιξε
67844
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, έχετε τη διάσωση τεσσάρων ατόμων και η μεταφορά τους σε ένα ελικόπτερο. Μπορε& ...

Ευκίνητες ταξιδιώτες παιχνίδι ►

Ευκίνητες ταξιδιώτες

4
4 από τα 10 - 1598 ψήφους
Έπαιξε
28457
φορές

Θα ήθελα να παίζουν ξανά και ξανά. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να αποφευχθεί η σύγκρουση α&# ...