Παιχνιδια

Πολέμου Αεροπορίας

παιχνίδι της Ελικόπτερα

Πολέμου Αεροπορίας

Πολέμου Αεροπορίας Βαθμολογία: 6/10

Πολέμου Αεροπορίας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το δωρεάν παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση είναι ένα όπλο για ελικόπτερο του πλοίου επίθεση που έχει να αντιμετωπίσει πολλά εναέρια εχθρούς σε μια σκηνή δάσους. πυροβολούν βαριά πολυβόλα με το πλήκτρο του ποντικιού στα διάφορα πυργίσκος γης και οι εχθροί των αεροσκαφών που φαίνεται να υποκλέψει την αποστολή σας. Μπορείτε επίσης να εκκινήσετε πυραύλων από την αγορά τους από το κατάστημα, όπου μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε πανοπλία ελικόπτερο σας. Νικήστε το αεροπλάνο αφεντικό να κερδίσει το παιχνίδι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8347 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2854 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 34 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8347 φορές
Πολέμου Αεροπορίας

Αυτό το είδος του παιχνιδιού είναι πολύ κλασική. Από τότε που Space Invaders, αυτό το είδος της σκοποβολής παιχνίδια έχουν διάσημος. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να αποφύγει τους εχθρούς και τις σφαίρες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πολέμου Αεροπορίας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ελικόπτερα flash παιχνίδι που ονομάζεται Πολέμου Αεροπορίας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πολέμου Αεροπορίας σε Griego και σχετίζεται με Ελικόπτερα. Νέο παιχνίδι μας Πολέμου Αεροπορίας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ελικόπτερα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πολέμου Αεροπορίας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πολέμου Αεροπορίας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ελικόπτερα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Διάσωση ατόμων παιχνίδι ►

Διάσωση ατόμων

6
6 από τα 10 - 5412 ψήφους
Έπαιξε
67870
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, έχετε τη διάσωση τεσσάρων ατόμων και η μεταφορά τους σε ένα ελικόπτερο. Μπορε& ...