Παιχνιδια

ελικόπτερο

παιχνίδι της Ελικόπτερα

ελικόπτερο

ελικόπτερο Βαθμολογία: 10/10

ελικόπτερο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Τελευταία εφ 'όσον μπορείτε να πετούν μέσα από μια σπηλιά, χωρίς να χτυπήσει στην οροφή, δάπεδο ή τα εμπόδια στο δρόμο σας. Κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για να ανεβεί και αφήστε να πάει κάτω. Εάν είχατε ποτέ ένα τηλέφωνο BlackBerry, τότε αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα φανεί οικείο. Πολύ εθιστικό. Δείτε αν μπορείτε να νικήσει την υψηλή βαθμολογία!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10255 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2305 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 10.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Αξιολόγηση με βάση 126 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10255 φορές
ελικόπτερο

Αυτό είναι ένα κλασικό παιχνίδι ελικόπτερο. Για να παίξετε, κρατήστε πατημένο το κουμπί σας για να κρατήσει το ελικόπτερο στον αέρα. Αν αφήσει να πάει, το ελικόπτερο θα πέσει δωρεάν. Εάν κρατήσετε πατημένο το κουμπί για πάρα πολύ καιρό, θα πετάξει πολύ ψηλά και να χτυπήσει την κορυφή του σπηλαίου. Έτσι, προσπαθούν να επιτύχουν την ισορροπία και να πετάξει ελικόπτερο σας με την ασφάλεια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ελικόπτερο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ελικόπτερα flash παιχνίδι που ονομάζεται ελικόπτερο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ελικόπτερο σε Griego και σχετίζεται με Ελικόπτερα. Νέο παιχνίδι μας ελικόπτερο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ελικόπτερα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ελικόπτερο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ελικόπτερο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ελικόπτερα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Διάσωση ατόμων παιχνίδι ►

Διάσωση ατόμων

6
6 από τα 10 - 5412 ψήφους
Έπαιξε
67870
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, έχετε τη διάσωση τεσσάρων ατόμων και η μεταφορά τους σε ένα ελικόπτερο. Μπορε& ...