Παιχνιδια

Πιλοτική τέσσερα ελικόπτερα

παιχνίδι της Ελικόπτερα

Πιλοτική τέσσερα ελικόπτερα

Πιλοτική τέσσερα ελικόπτερα Βαθμολογία: 7/10

Πιλοτική τέσσερα ελικόπτερα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Οδηγός 4 ελικόπτερα ταυτόχρονα μέσα από ένα λαβύρινθο από πολύχρωμα εμπόδια και να πάρει υψηλή βαθμολογία. Τα ελικόπτερα μόνο συγκρούονται με μπλοκ από το δικό τους χρώμα. Χρησιμοποιήστε το Q, W, O, P και να καθοδηγήσει 4 ελικόπτερα με ένα θανάσιμο αλλά πολύχρωμο λαβύρινθο γεμάτο θανατηφόρα εμπόδια, αλλά πολύχρωμα. Κάθε πλήκτρο μπορεί να αυξηθεί μόνο με ελικόπτερο τους αντίστοιχα. Είναι η δουλειά σας δεν είναι να συντριβεί με το έδαφος, το ανώτατο όριο ή τα τμήματα που βρίσκονται σε διάφορα χρώματα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7918 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3204 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 14 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7918 φορές
Πιλοτική τέσσερα ελικόπτερα

Αυτό είναι ένα κλασικό παιχνίδι ελικόπτερο. Για να παίξετε, κρατήστε πατημένο το κουμπί για να κρατήσει το ελικόπτερο στον αέρα. Αν αφήσετε, το ελικόπτερο θα ελεύθερη πτώση. Εάν κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο πάρα πολύ καιρό, θα πετάξει πολύ υψηλό και να χτυπήσει την κορυφή της σπηλιάς. Έτσι προσπαθήστε για να επιτύχει την ισορροπία και να πετάξει ελικόπτερο για την ασφάλεια σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πιλοτική τέσσερα ελικόπτερα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ελικόπτερα flash παιχνίδι που ονομάζεται Πιλοτική τέσσερα ελικόπτερα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πιλοτική τέσσερα ελικόπτερα σε Griego και σχετίζεται με Ελικόπτερα. Νέο παιχνίδι μας Πιλοτική τέσσερα ελικόπτερα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ελικόπτερα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πιλοτική τέσσερα ελικόπτερα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πιλοτική τέσσερα ελικόπτερα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ελικόπτερα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Διάσωση ατόμων παιχνίδι ►

Διάσωση ατόμων

6
6 από τα 10 - 5412 ψήφους
Έπαιξε
67844
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, έχετε τη διάσωση τεσσάρων ατόμων και η μεταφορά τους σε ένα ελικόπτερο. Μπορε& ...