Παιχνιδια

πιλότος του ελικοπτέρου πολέμου

παιχνίδι της Ελικόπτερα

πιλότος του ελικοπτέρου πολέμου

πιλότος του ελικοπτέρου πολέμου Βαθμολογία: 7/10

πιλότος του ελικοπτέρου πολέμου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι ο στόχος σας είναι να προσπαθήσετε να φτάσουν βάση το σπίτι σας, ενώ κατάρριψη όσες δυνάμεις του εχθρού, όπως μπορείτε. Οι εχθροί που θα καταρρίψουν θα αφήσει powerups που μπορούν να συγκεντρωθούν για να ενισχύσει ελικόπτερο σας. Το παιχνίδι οθόνη θα κρατήσει κύλιση από τα δεξιά προς τα αριστερά, και θα είστε σε θέση να μετακινήσετε το ελικόπτερο οπουδήποτε γύρω από αυτόν τον τομέα. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τα βελάκια στο πληκτρολόγιό σας. Επίσης, θα έχετε δύο τύπους όπλων, ένα πρωτεύον και ένα δευτερεύον. Το πρωτεύον είναι κυρίως πολυβόλα, και τα δευτερεύοντα αυτά είναι εκρηκτικά, νάρκες, πύραυλοι και τα είδη των όπλων, όπως αυτό. Για να φωτιά το κύριο όπλο, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο διαστήματος. Και στη φωτιά το δευτερεύον όπλο, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο ελέγχου. Καλή τύχη, στρατιώτη!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7119 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3428 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 18 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7119 φορές
πιλότος του ελικοπτέρου πολέμου

Υπάρχουν πολλά όπλα που διατίθενται στο παιχνίδι που θα είστε σε θέση να ανακαλύψουν και να προσπαθήσετε να μάθετε τα αποτελέσματά τους. Από παλιννόστησης πυραύλους στον αέρα ορυχεία, θα έχετε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο των όπλων σε ένα ελικόπτερο. Τα ελικόπτερα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το παιχνίδι είναι στρατιωτικά ελικόπτερα, τα οποία είναι τα ελικόπτερα που είναι είτε ειδικά κατασκευαστεί ή μετατραπεί για χρήση από τις ένοπλες δυνάμεις. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι πολέμου, τα ελικόπτερα σε αυτό είναι στρατιωτικά. Πιο συγκεκριμένα, είναι οπλισμένοι με όπλα για να επιτεθεί σε στόχους εδάφους. Υπάρχουν επίσης και άλλα είδη που μπορούν να έχουν για άλλους σκοπούς, όπως οι μεταφορές ή ιατρική εκκένωση, χάρη στην ικανότητά της προσγείωσης σχεδόν οπουδήποτε, ακόμα και στο νερό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται πιλότος του ελικοπτέρου πολέμου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ελικόπτερα flash παιχνίδι που ονομάζεται πιλότος του ελικοπτέρου πολέμου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται πιλότος του ελικοπτέρου πολέμου σε Griego και σχετίζεται με Ελικόπτερα. Νέο παιχνίδι μας πιλότος του ελικοπτέρου πολέμου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ελικόπτερα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται πιλότος του ελικοπτέρου πολέμου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

πιλότος του ελικοπτέρου πολέμου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ελικόπτερα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Διάσωση ατόμων παιχνίδι ►

Διάσωση ατόμων

6
6 από τα 10 - 5412 ψήφους
Έπαιξε
67844
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, έχετε τη διάσωση τεσσάρων ατόμων και η μεταφορά τους σε ένα ελικόπτερο. Μπορε& ...