Παιχνιδια

Ελικόπτερο χώρο

παιχνίδι της Ελικόπτερα

Ελικόπτερο χώρο

Ελικόπτερο χώρο Βαθμολογία: 6/10

Ελικόπτερο χώρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτή η δωρεάν online παιχνίδι είναι ένα κλασικό πλευρά scroller παιχνίδι σκοποβολής. Η οθόνη θα κρατήσει την κύλιση από τα δεξιά προς τα αριστερά, έτσι ώστε να φαίνεται σαν να κρατήσει την προώθηση, αλλά όταν μετακινείτε το διαστημόπλοιο θα κινηθούν μόνο μέσα από την περιοχή έδωσε το παιχνίδι που μπορείτε να δείτε. Οι εχθροί θα έρθει από τα δεξιά και θα προχωρήσει με την ίδια ταχύτητα που το φόντο θα είναι. Όλοι θα πυροβολήσει σε σας, νομίζω ενέργειές σας πολύ καλά και πολύ γρήγορα προτού να τους εκτελέσει. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια στο πληκτρολόγιό σας για να μετακινήσετε το ελικόπτερο χώρο, το πλήκτρο A για να πυροβολήσει, το πλήκτρο S θα χρησιμοποιήσει την ασπίδα (παρόλο που θα είναι αποτελεσματική μόνο για μερικά δευτερόλεπτα), το πλήκτρο D θα χρησιμοποιήσει EMP σας και το πλήκτρο P παύσεις το παιχνίδι. Dodge ή να χρησιμοποιήσετε την ασπίδα για να απορροφήσει τις σφαίρες του εχθρού. Κάθε σφαίρα απορροφάται εχθρός προστίθεται στο μετρητή EMP σας, και όταν μετρητή EMP σας είναι πλήρης, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο D για να εκπληρώσει και θα καταστρέψει όλους τους εχθρούς που εμφανίζονται στην οθόνη. Όταν η γραμμή για την υγεία σας είναι πλήρως εξαντληθεί, το παιχνίδι θα τελειώσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6925 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3514 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 10 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6925 φορές
Ελικόπτερο χώρο

Χρησιμοποιήστε τα βέλη για τον έλεγχο της κίνησης του πλοίου σας στην οθόνη. Οι εχθροί θα εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Μπορείτε να αποφύγει είτε πλάνα τους, ή να ενεργοποιήσετε ασπίδα σας και να απορροφήσει τους πυροβολισμούς τους. Όπως μπορείτε να απορροφήσει τους πυροβολισμούς του εχθρού, EMP επίπεδο φόρτισης θα αυξηθεί. Όταν EMP σας είναι πλήρης, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο D για να φωτιά το EMP και να καταστρέψει όλους τους εχθρούς που εμφανίζονται στην οθόνη! Το παιχνίδι σας επιτρέπει επίσης να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Α στη φωτιά αυτόματα. Προσπαθήστε να φυσήξει γρήγορα τα κενά στη γραμμή του εχθρού, στη συνέχεια, όταν όλοι φωτιά θα υπάρξουν αντίστοιχες κενά στις βολές τους, όπου μπορείτε να πάρετε την κάλυψη. Ασπίδα σας είναι βραχύβια, αλλά ο μόνος τρόπος για να φορτίσετε EMP όπλο σας ... έτσι ώστε να χρησιμοποιούν με προσοχή! Συλλέγουν power-up κουτιά για να βελτιωθεί η δύναμη πυρός σας! Είναι το είδος του κίτρινου πλατείες με ένα πυροβόλο όπλο που πάνω τους. Προσέξτε για power-ups παρασύρεται μέσα στο χώρο που είναι το κλειδί για την προώθηση σε μεταγενέστερο επίπεδο! Δοκιμάστε ένα από τα επόμενα επίπεδα χωρίς την αναβάθμιση, και να δούμε τι θα συμβεί!

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ελικόπτερο χώρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ελικόπτερα flash παιχνίδι που ονομάζεται Ελικόπτερο χώρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ελικόπτερο χώρο σε Griego και σχετίζεται με Ελικόπτερα. Νέο παιχνίδι μας Ελικόπτερο χώρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ελικόπτερα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ελικόπτερο χώρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ελικόπτερο χώρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ελικόπτερα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Διάσωση ατόμων παιχνίδι ►

Διάσωση ατόμων

6
6 από τα 10 - 5412 ψήφους
Έπαιξε
67870
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, έχετε τη διάσωση τεσσάρων ατόμων και η μεταφορά τους σε ένα ελικόπτερο. Μπορε& ...