Παιχνιδια

Transcopter

παιχνίδι της Ελικόπτερα

Transcopter

Transcopter Βαθμολογία: 9/10

Transcopter παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το αστείο παιχνίδι σας επιτρέπει να ελέγχετε ένα ελικόπτερο που κατασκευάζονται από εσάς να μεταφέρει διάφορα emoticons. Πρώτα θα πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο διαστήματος για τα smilies περνούν από το σωλήνα. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους για τον έλεγχο του ελικοπτέρου και να φέρει τα χαμόγελα στην άλλη πλευρά της οθόνης. Αν έχετε κάποια κέρματα, μπορείτε να αγοράσετε νέα εξαρτήματα για το ελικόπτερο σας και να κάνετε κάποιες βελτιώσεις.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6596 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3584 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 9.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Αξιολόγηση με βάση 10 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6596 φορές
Transcopter

Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο στη χρήση, γιατί θα πρέπει να έχετε μόνο τα πλήκτρα βέλους για να οδηγείτε με ελικόπτερο. Αλλά αυτό είναι ένα χειροποίητο αεροσκάφος το οποίο μπορεί να προσθέσει μερικά κομμάτια για να το βελτιώσει. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε ένα μεγαλύτερο καλάθι για να μεταφέρουν πολλές φατσούλες ταυτόχρονα. Διασκεδάστε να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία σε ένα απλό αλλά εθιστικό παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Transcopter για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ελικόπτερα flash παιχνίδι που ονομάζεται Transcopter. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Transcopter σε Griego και σχετίζεται με Ελικόπτερα. Νέο παιχνίδι μας Transcopter είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ελικόπτερα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Transcopter ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Transcopter
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ελικόπτερα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Διάσωση ατόμων παιχνίδι ►

Διάσωση ατόμων

6
6 από τα 10 - 5412 ψήφους
Έπαιξε
67844
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, έχετε τη διάσωση τεσσάρων ατόμων και η μεταφορά τους σε ένα ελικόπτερο. Μπορε& ...