Παιχνιδια

Ελικόπτερο του πολέμου

παιχνίδι της Ελικόπτερα

Ελικόπτερο του πολέμου

Ελικόπτερο του πολέμου Βαθμολογία: 5/10

Ελικόπτερο του πολέμου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, μπορείτε να μεταβείτε στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους με ελικόπτερο. Σε αυτό το παιχνίδι arcade κυνήγι αγωνίζεται εναντίον των τρομοκρατών και περισσότερο σε δύο ηπείρους και 11 επίπεδα γεμάτα δράση. Χρησιμοποιήστε το πάνω και κάτω βέλος στο πληκτρολόγιό σας για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα, και τα αριστερά και δεξιά για να γυρίσει. Με το πλήκτρο διαστήματος για να πυροβολήσει τα όπλα σας. πετάξει μέσα από τον ουρανό και να σκοτώσει όλους τους εχθρούς μπορείς. Είναι ένα διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι για πιλοτικά ελικόπτερα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 15152 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1339 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 506 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 15152 φορές
Ελικόπτερο του πολέμου

Ελικόπτερο πολέμου που πρέπει να διασχίσουν το έδαφος του εχθρού για να τελειώσει τα γυρίσματα όλες ελικόπτερα και τα αεροπλάνα του εχθρού. αέρας χτυπά την καταπολέμηση ελικόπτερο πάνω από μια πόλη σε ερείπια. Μια πόλη που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο και τώρα θα πρέπει να πετούν προς την εκπλήρωση της αποστολής σας. Πιλοτικά ένα ελικόπτερο είναι ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά ακόμη περισσότερο όταν τα αεροπλάνα του εχθρού σας επιτίθενται πλέον και θα κυνηγήσει ανά πάσα στιγμή. Μην τα παρατάτε και να αναζητήσουν επιπλέον όπλα κρυμμένα ανάμεσα στους εχθρούς να διπλωθεί. Ξεπεράσουν το καλύτερο αποτέλεσμά σας και μάθετε πώς να γίνει πιλότος μαχητικού.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ελικόπτερο του πολέμου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ελικόπτερα flash παιχνίδι που ονομάζεται Ελικόπτερο του πολέμου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ελικόπτερο του πολέμου σε Griego και σχετίζεται με Ελικόπτερα. Νέο παιχνίδι μας Ελικόπτερο του πολέμου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ελικόπτερα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ελικόπτερο του πολέμου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ελικόπτερο του πολέμου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ελικόπτερα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Διάσωση ατόμων παιχνίδι ►

Διάσωση ατόμων

6
6 από τα 10 - 5412 ψήφους
Έπαιξε
67844
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, έχετε τη διάσωση τεσσάρων ατόμων και η μεταφορά τους σε ένα ελικόπτερο. Μπορε& ...