Παιχνιδια

Ψήσιμο κέικ με Hello Kitty

παιχνίδι της Hello Kitty

Ψήσιμο κέικ με Hello Kitty

Ψήσιμο κέικ με Hello Kitty Βαθμολογία: 4/10

Ψήσιμο κέικ με Hello Kitty παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μάθετε να μαγειρεύετε γλυκά και κέικ με Hello Kitty. Μια δραστηριότητα που σας διδάσκει πώς να κάνει τον εαυτό σας γλυκά. Ανακατέψτε το αλεύρι και τα αυγά στο μίξερ. Προσθέστε τα καρύδια, σοκολάτα και όλους τους παράγοντες που χρησιμοποιούνται για τη γεύση και γαρνίρετε. Ένας τρόπος για να είναι ένας καλός μάγειρας και να κάνει τον εαυτό σας το καλύτερο γλυκό σπίτι με τη βοήθεια του Internet φιλικό γάτα. Μαγειρέψτε σαν το καλύτερο ζαχαροπλαστικής. Κάντε την πλούσια με το βήμα προς βήμα οδηγό που σας δίνουμε σε αυτό γλυκά δραστηριότητας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8762 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3104 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 100 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8762 φορές
Ψήσιμο κέικ με Hello Kitty

Ένα παιχνίδι μαγειρικής με Hello Kitty, όπου μπορείτε να μάθετε γλυκά. Μια καθοδηγούμενη τρόπος για να μαγειρέψουν και να μάθουν να κάνουν μικρές επιδόρπια και γλυκά που μπορείτε να φέρετε στο σπίτι. Ένας καλός δάσκαλος μαγειρικής για παιδιά. Μια δραστηριότητα για τα παιδιά σεφ και δείχνει βήμα προς βήμα πώς να προετοιμαστούν στην κουζίνα μικρά γλυκά που είναι καυτό αυτή τη στιγμή σε ζαχαροπλαστεία και καφετέριες. Κάντε τις δικές σας δημιουργίες και να μάθουν με αυτό το δωρεάν οδηγό για τους μάγειρες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ψήσιμο κέικ με Hello Kitty για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Hello Kitty flash παιχνίδι που ονομάζεται Ψήσιμο κέικ με Hello Kitty. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ψήσιμο κέικ με Hello Kitty σε Griego και σχετίζεται με Hello Kitty. Νέο παιχνίδι μας Ψήσιμο κέικ με Hello Kitty είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Hello Kitty μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ψήσιμο κέικ με Hello Kitty ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ψήσιμο κέικ με Hello Kitty
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Hello Kitty πιο έπαιξαν παιχνίδια

Γατούλα στην κουζίνα παιχνίδι ►

Γατούλα στην κουζίνα

6
6 από τα 10 - 17588 ψήφους
Έπαιξε
221620
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε γατάκι και έχετε να μαγειρέψουν ένα κέικ. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσε ...

Hello Kitty Κέντημα παιχνίδι ►

Hello Kitty Κέντημα

5
5 από τα 10 - 9486 ψήφους
Έπαιξε
117277
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να ράβω ένα κέντημα της Hello Kitty. Με το ποντίκι, θα επιλέξετε το νήμα και θα σ^ ...