Παιχνιδια

Hello Kitty Αγώνας Ζεύγη

παιχνίδι της Hello Kitty

Hello Kitty Αγώνας Ζεύγη

Hello Kitty Αγώνας Ζεύγη Βαθμολογία: 7/10

Hello Kitty Αγώνας Ζεύγη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι γραμμής, θα πρέπει να βρείτε και να ταιριάζουν με τα ζεύγη των καρτών κάνοντας κλικ πάνω τους για να τους παραδώσει και να αποκαλύψει τους. Εάν κάνετε κλικ σε δύο κάρτες που δεν ταιριάζουν, τότε θα ενεργοποιηθεί ξανά. Μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι με 1000 πόντους. Για κάθε αγώνα που κάνετε, θα λάβετε επιπλέον 100 πόντους. Κάθε φορά που κάνετε κλικ στις κάρτες που δεν ταιριάζουν, το σκορ σου θα μειωθεί κατά 10 μονάδες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9105 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2500 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 60 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9105 φορές
Hello Kitty Αγώνας Ζεύγη

Hello Kitty είναι ένα από τα πιο γνωστά Μάνγκα, όπως είναι γνωστή παγκοσμίως. Ο κύριος χαρακτήρας, το λευκό γατάκι, είναι στην πραγματικότητα ονομάζεται White Kitty. Hello Kitty είναι το όνομα της σειράς, αν και είναι περισσότερο σύγχυση του χρόνου.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Hello Kitty Αγώνας Ζεύγη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Hello Kitty flash παιχνίδι που ονομάζεται Hello Kitty Αγώνας Ζεύγη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Hello Kitty Αγώνας Ζεύγη σε Griego και σχετίζεται με Hello Kitty. Νέο παιχνίδι μας Hello Kitty Αγώνας Ζεύγη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Hello Kitty μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Hello Kitty Αγώνας Ζεύγη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Hello Kitty Αγώνας Ζεύγη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Hello Kitty πιο έπαιξαν παιχνίδια

Γατούλα στην κουζίνα παιχνίδι ►

Γατούλα στην κουζίνα

6
6 από τα 10 - 17588 ψήφους
Έπαιξε
221621
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε γατάκι και έχετε να μαγειρέψουν ένα κέικ. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσε ...

Hello Kitty Κέντημα παιχνίδι ►

Hello Kitty Κέντημα

5
5 από τα 10 - 9486 ψήφους
Έπαιξε
117277
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να ράβω ένα κέντημα της Hello Kitty. Με το ποντίκι, θα επιλέξετε το νήμα και θα σ^ ...