Παιχνιδια

Θυμηθείτε το σωστό συνδυασμό

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

Θυμηθείτε το σωστό συνδυασμό

Θυμηθείτε το σωστό συνδυασμό Βαθμολογία: 4/10

Θυμηθείτε το σωστό συνδυασμό παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι έχετε έως 10 προσπάθειες για να θυμόμαστε το σωστό συνδυασμό των στοιχείων που έχουν οι χαρακτήρες. Μπορείτε να παίξετε με δύο επίπεδα δυσκολίας, με ένα συνδυασμό των 3 ​​ή 4 στοιχεία. Θα πρέπει να βρούμε το σωστό συνδυασμό, και γι 'αυτό κάθε φορά που κάνετε ένα συνδυασμό, μπορείτε να αναφέρετε τον αριθμό των σωστών στοιχείων και κατά πόσον ή όχι στη σωστή θέση. Η δυσκολία είναι ότι δεν θα ξέρετε ποια είναι συγκεκριμένα στοιχεία, με ένα άγγιγμα της δυσκολίας. Το παιχνίδι έρχεται από Disney.co.uk παιχνίδια.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 19012 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1087 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 1094 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 19012 φορές
Θυμηθείτε το σωστό συνδυασμό

Στοιχεία που ταιριάζουν παιχνίδι. Θα πρέπει να μαντέψει και να θυμάστε τη θέση του κάθε χαρακτήρα της σειράς. Θα πρέπει να βάζετε τα στοιχεία με την ίδια σειρά και την ίδια, προσπαθώ να καταλάβω αν έχετε κάνει το σωστό συνδυασμό. Συνδυαστική παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να βρείτε τα στοιχεία της κάθε σειράς. Ένα μείγμα της νοημοσύνης, την ικανότητα και την τύχη για να λύσει το πρόβλημα που δημιουργείται από το παιχνίδι. Δοκιμή μνήμη και τη διατήρηση σας με την περιπέτεια μας. Η ικανότητα να λύνουν προβλήματα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Θυμηθείτε το σωστό συνδυασμό για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται Θυμηθείτε το σωστό συνδυασμό. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Θυμηθείτε το σωστό συνδυασμό σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας Θυμηθείτε το σωστό συνδυασμό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Θυμηθείτε το σωστό συνδυασμό ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Θυμηθείτε το σωστό συνδυασμό
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122532
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104399
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...