Παιχνιδια

Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα

Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα Βαθμολογία: 5/10

Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε κάθε σενάριο, θα πρέπει να βρεις έναν ορισμένο αριθμό των αντικειμένων που είναι κρυμμένα. Κάντε κλικ σε μια εικόνα για να δείτε την περιοχή και γύρω. Βρείτε έναν αριθμό σε κάποια πλατεία, αυτό δείχνει πόσα αντικείμενα που έχετε γύρω. Αν νομίζετε ότι η παρακάτω εικόνα είναι ένα κρυφό αντικείμενο, το σήμα, πατήστε το πλήκτρο διαστήματος, και θα θυμάστε ότι είναι ένα πιθανό αντικείμενο. Κάνετε όλους τους στόχους για να ολοκληρώσετε το επίπεδο και να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο του παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι προέρχεται από Disney.co.uk παιχνίδια.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 62725 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 221 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 4840 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 62725 φορές
Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα

Ένα σπίτι έχει πολλά επικίνδυνα αντικείμενα. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βρεις ό, τι είναι κρυμμένο. Όταν κάνετε κλικ σε ένα σημείο, μπορείτε να πούμε ότι είναι εκεί κάτω και αμέσως γύρω από την πλατεία. Μπορείτε δεν μπορεί να αγγίξει τίποτα ή να χάσουν το παιχνίδι. Ο στόχος είναι να ανακαλύψει κάθε ένα από τα πράγματα που είναι κρυμμένα σε κάθε επίπεδο. Χτυπάμε ένα επίπεδο να προχωρήσουμε στο επόμενο. Είναι ένα διασκεδαστικό και πολύ εθιστικό περιπέτεια. Χρησιμοποιήστε τη λογική για να παίξει εκεί που δεν πρέπει. Υπολογιζόμενη καθαρή πλατεία και αυτές δυνητικό κίνδυνο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Βρείτε κρυμμένα αντικείμενα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122551
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104432
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...